Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Antalya'da boşanma aşamasındaki eşine darp ve cinsel saldırıdan tutuklandı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Antalya'da boşanma aşamasındaki eşine darp ve cinsel saldırıdan tutuklandı

Manavgat ilçesinde 56 yaşındaki Celal M. boşanma aşamasında olduğu 35 yaşındaki eşi S.M.'yi darbedip, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

6913415008112765__w1200xh1701.jpg

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan S.M., jandarmaya giderek boşanma aşamasında olduğu eşi Celal M.'nin yaşadığı eve gelerek kendisine hakaret ve tehdit ettiğini, ardından darbedip cinsel saldırıda bulunduğu belirterek şikayetçi oldu.

Geçen yıl şubatta Celal M. ile evlendiklerini ve 6 aylık bir kızı olduğunu belirten S.M., çocuğu dünyaya geldikten sonra eşinin kendisini defalarca darbettiğini, olay günü de eşinin kendisinde kaldığını ve ilişkiye zorladığını, kabul etmeyince de şiddet uyguladığını öne sürdü.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Jandarma tarafından gözaltına alınan Celal M. ise suçlamaları reddetti.

TUTUKLANDI

Sadece eşini, kolunu sıktığı için bir kez iteklediğini öne süren Celal M., çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

1. Konular

1. 1.284.181
  2. Mesajlar

1. 1.687.368
  3. Kullanıcılar

1. 32.599
  4. Son üye

Geri
Üst Alt