haberci
Meraklı Üye

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tüpçü dükkanından mutfak tüpü çalınma anı kamerada
Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde tüpçü dükkanından bir mutfak tüpünün motosikletli bir şahıs tarafından çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkan sahibi olaydan dolayı şikayette bulundu.
Olay, geçtiğimiz gün sabah saat 10.00 civarında Atatürk Caddesi'nde gerçekleşti. Hüseyin Asar'a ait tüpçü dükkanının önüne plakası olmayan bir motosikletle gelen kişi, kaldırıma park etti. Dükkan sahibi içerideyken motosikleti park eden şahıs, dükkanın önünde bulunan 12 kilogramlık mutfak tüplerinden birini alarak hızla motosiklete koyup uzaklaştı. Güvenlik kamerası ise hırsızlık anını saniye saniye kaydetti.
Hırsızlık olayına maruz kalan dükkan sahibi Hüseyin Aslan, yaşananları şöyle anlattı: "Dün saat 10.00 civarında bir müşteriyle ilgilenirken dışarıda hafif bir ses duydum. Müşteri ayrıldıktan sonra eksik tüpü fark ettim. Güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğimizde, motosikletli bir kişinin sakin bir şekilde motosikleti park edip tüpü alarak kaçtığını gördük. Durumu polise bildirdik. Hırsız, tüpü aldığında acelesi olduğunu ve kötü niyetinin olmadığını, parasını ödeyeceğini söyledi. Ancak emniyetin yaptığı araştırmada 7-8 suç kaydı olduğunu öğrendik. Bu nedenle şikayetçi oldum ve adaletin yerini bulmasını istiyorum."