Son Konular

Antalya'daki özel kreşte 2 yaşındaki bebeğe işkence: Uyku odasında iki çocuk dakikalarca ısırdı, vurdu, darp etti!

Credits
1.230.245
630

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki özel bir kreşte 2 yaşındaki bebek, uyku odasında iki çocuk tarafından darp edildi. Aile, kreşin güvenlik kameralarınca kaydedilen olay nedeniyle şikayetçi oldu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki özel bir kreşte yaşanan bu üzücü olay gerçekten de endişe verici. 2 yaşındaki bir bebeğin uyku odasında iki çocuk tarafından darp edilmesi kabul edilemez bir durum. Ailenin bu durumu fark edip güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle yetkililere başvurması çok doğru bir adım. Çocukların güvenliği ve refahı her şeyden önce gelmeli.

Bu tür olaylar karşısında ebeveynler olarak daha dikkatli olmak ve çocuklarımızın güvenliğini sağlamak için adımlar atmamız gerekiyor. Kreşlerin denetlenmesi ve çalışanların daha dikkatli seçilmesi büyük önem taşıyor. Umuyorum ki bu olayın aydınlatılması ve gereken önlemlerin alınması için gerekli adımlar atılacaktır. Bebeklerin masumiyetine zarar veren bu tür davranışları kınıyor ve şiddetle karşı çıkıyorum.

CHP kurultayına bir kala enteresan ayrıntı

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt