Son Konular

Antrikot Fırın Usulü

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Guest
Antrikot Fırın Yordamı Tanımı İçin Malzemeler
1,5 kg ince dilimlenmiş antrikot
50 gram tereyağ
50 ml zeytinyağı
1 metre yağlı pişirme kağıdı

Antrikot Fırın Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın tepsimizin tabanını yağlı kağıtla kapatıyor.
Üzerine zeytin yağı döküp kapatacağız.
Fırın tepsisine ince dilimlenmiş etler dizilir.
Üzerine küçük dilimler yargıçta tereyağı dağıtılır.
Suyla ıslattığımız fırın kağıdıyla tepsi üstü kapatılır.
17. Dakikada üste koyduğumuz yağlı kağıt açılarak 3 dakika da üstü açık olarak 200 derece de pişirilir.
Böylece et yüzeyinde kızartmalar olur.
Sonra servis edilir.
Antrikot Fırın Adabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
S

Muhallebili Tart Kek

S

Pratik Şerbetli Tatlı

Benzer Konular

T
  • Soru Soru
Çilekli Brownie Tanımı İçin Malzemeler 200 gram bitter çikolata 100 gram tereyağ 150 gram toz şeker 3 adet orta uzunluk yumurta 50 gram un İstediğiniz kadar çilek Çilekli Brownie Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle benmari metodu bitter çikolata ve tereyağımızı karıştıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
theking
T
T
  • Soru Soru
Portakallı Rulo Kek Tanımı İçin Malzemeler Keki için; 2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1.5 su bardağı un 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 1 adet portakal kabuğunun rendesi Jölesi için; 1.5 su bardağı portakal suyu 1 adet portakal kabuğu rendesi 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
theking
T
T
  • Soru Soru
Pastane Tarzı Kandil Simidi Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağ yahut margarin 1 yumurta 1/2 (yarım) çay bardağı ayçiçek yağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 paket mahlepli kabartma tozu Normal kabartma tozu kullanılırsa 1/2 (yarım) çay kaşığı mahlep 2.5- 3 su bardağı un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
theking
T
S
  • Soru Soru
Okul Beslenmesine Baget Poğaça (Peynir Dolgulu Kabardıkça Kabaran Poğaça) Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yumurta (beyazları içine) 1 paket kuru/instant maya (10 g) 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 6- 6,5 su bardağı un (kontrollü) İçine: 150 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Muzlu Rulo Pasta Tanımı İçin Materyaller 5 adet yumurta Yarım çay bardağı toz şeker 1 su bardağından bir parmak eksik un Yarım çay bardağı sıcak su 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet vanilya Kreması için 3 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 2 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
theking
T
  1. Konular

    1. 1.281.134
  2. Mesajlar

    1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

    1. 31.780
  4. Son üye

Geri
Üst Alt