Modoratör
Efsanevi Üye
AÖF kayıt yapılmazsa ne olur?
KAYIT YENİLEME İŞLEMİ 1. Süresi içinde kayıt yenileme işlemi yapılmazsa ne olur? Öğrenciler, her yarıyıl başında Senato'nun belirleyeceği süreler içinde kayıtlarını yenilemek zorundadırlar. Bu süre içinde kaydını yenilemeyen öğrenciler o yarıyılda derslere giremezler ve bu süre öğrenim süresinden sayılır.
Atatürk Üniversitesi harç ücretleri ne kadar?
Atatürk Üniversitesi harç ücretleri ne kadar?
ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.
AÖF kayıt silinirse tekrar açılır mı?
Artık yeni kanun ile üst üste dört dönem boyunca kayıt yenileme yapmadığınızda kaydınız silinecek ve daha sonra kaldığınız yerden devam edemeyeceksiniz. Açıköğretime devam etmek için tekrar sınava girmeli veya ikinci üniversite gibi geçiş kayıtlarını kullanarak baştan başlamanız gerekecek.
Açık öğretim kaydı silinir mi?
Açık öğretim kaydı silinir mi?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Destek Sistemi. Dört dönem üst üste kayıt yeniletmediğimde kaydım silinir mi? 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.
Açık lise mezunları açıköğretime sınavsız kayıt yaptırabilir mi?
Lise mezunu olan ve gerekli şartları taşıyan her adayın Anadolu Üniversitesi Açık öğretim fakültesine başvurma olanağı mevcuttur. Zaten eğitim hakkı Anayasal bir hak olduğundan kimsenin bunu engelleme yada ortadan kaldırma yetkisi yada gücü bulunmamaktadır.
Sınavsız geçiş kayıtları ne zaman başlıyor 2021?
Sınavsız geçiş kayıtları ne zaman başlıyor 2021?
Açıköğretim modeliyle lisans (4 yıllık) ve önlisans (2 yıllık) eğitim veren üniversiteler, sınavsız ikinci üniversite okuma imkanı sağlıyor. Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları, 23 Ağustos-8 Ekim 2021 günleri arasında internet üzerinden yapılıyor.