- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.487
- Meslek
- Webmaster
Apple indirilenler nereye gidiyor?
İndirilen dosyaları ve PDF'leri açmak için "Dosyalar" uygulamasını açmanız gerekiyor. Dosyalar uygulamasını ana ekranda bulabilirsiniz. Ayrıca ekranı aşağıya kaydırarak arama kısmından veya Siri'yi kullanarak ulaşabilirsiniz.
iPhone adım sayar hangisi?
Sağlık uygulaması iPhone'dan, Apple Watch'tan ve kullanmakta olduğunuz uygulamalardan sağlık verilerini toplar. Böylece, tüm ilerlemenizi kolayca ulaşabileceğiniz tek bir yerde görebilirsiniz. Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar.
iPhone Adım sayar nasıl çalışır?
Sağlığınızla ilgili bilgileri girme
- Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun.
- Aktivite gibi bir kategoriye dokunun.
- Adım gibi bir alt kategoriye dokunun.
- Sağ üst köşedeki Veri Ekle'ye dokunun.
- Aktivite için tarih, saat ve verileri girin.
- Bitirdiğinizde Ekle'ye dokunun.
E devletten indirilen Dosyalar nerede?
Tarayıcı tarafından indirilen dosyaları bulmak için Dosyalar > En son > Hızlı erişim > Tarayıcı bölümüne gidin. Son indirilen dosyalara hızlı bir şekilde erişmek için Dosyalar > En son bölümüne gidin ve ilgili üçüncü kişi uygulamasındaki dosyaları bulun.
iPhone adım sayar nasıl aktif edilir?
iPhone saat kadranı yarat nedir?
Koleksiyonunuza bir saat kadranı ekleme Aynı tasarımın farklı varyasyonlarını bile yaratabilirsiniz. Kullanılan saat kadranı görüntülenirken ekrana dokunup basılı tutun. En sola kadar kaydırın, sonra Yeni düğmesine (+) dokunun. Saat kadranlarına göz atmak için Digital Crown'u döndürün, sonra Ekle'ye dokunun.
iPhone sağlık Adım sayar nasıl açılır?
Adım para nasıl aktif edilir?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.