Son Konular

Apple Turkiye kapandi mi?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster

Apple Türkiye kapandı mı?

Türkiye'deki döviz kurunun dalgalanması ve rekor seviyeleri görmesinin ardından Apple Türkiye, birçok ürünün satışını durdurdu. Bugün kısa süreli HomePod mini heyecanı, iPhone 11'in satıştan kaldırılması derken Apple Türkiye, tüm ürünlerinin satışını durdurdu.
+353 21 425 9200 kimin numarası?
Merhaba, dün bir uygulamadaki para iadesi için Apple'ı aradım (0216 282 15 12). Daha sonra bir kod gönderdiler e-mail adresime, hemen akabinde +353 (21) 425 9200 altında İrlanda yazan bir numara aradı.
Apple com Bill ne demek?
Apple'dan uygulama, müzik, film veya başka içerik satın aldığınızda fatura ekstrenizde Apple.com/bill açıklaması görünür. Bu açıklama, bir abonelik yenilendiğinde ve aile üyeleri Apple'dan uygulama veya içerik satın aldığında da görünür.

Apple şu an kim yönetiyor?

Apple
Türkiye'de Apple mağazası var mı?
Son bir kaç senedir Türkiye'de faaliyetlerini arttıran Apple, Zorlu Center ve Akasaya'da olmak üzere iki adet Apple Store'a sahip.
Türkiyede kaç tane Apple Store var?
Online alışveriş yapabilir veya telefonla alışveriş yapmak için Pazartesi ila Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit hattan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz*) ya da cep telefonunuzdan 0216 282 15 11 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) arayabilirsiniz.
Apple destek uygulaması ne işe yarar?
Apple Destek, tüm Apple ürün ve servislerinizle ilgili çözümlere kişiselleştirilmiş erişim sunar. Aboneliklerinizi yönetme ve Apple Kimliği parolanızı sıfırlama gibi pek çok konuda bilgi edinin. Sorununuzu gidermesi için bir çalışanımızla konuşun veya kendiniz çözmek için rehberli, adım adım çözümlere ulaşın.

Hyundai Civic 2017 model kac para?

Avukatlar Tevkifatli fatura kesecek mi?

1. Konular

1. 1.281.788
  2. Mesajlar

1. 1.680.126
  3. Kullanıcılar

1. 31.880
  4. Son üye

Geri
Üst Alt