Son Konular

Araba lastigi neden isinir?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Araba lastiği neden ısınır?

Lastik yük altında esneme ve hız gibi faktörler etkisiyle ısınır. Dışarıdaki havanın ve yol yüzeyinin bu ısıyı emerek lastiği soğutması gerekir. Ancak, sıcak yaz aylarında bu işlem zor olduğundan lastikler daha çabuk aşınır.

Anlaş lastik nerenin malı?

bünyesinde üretilen motosiklet, moped, scooter lastikleri, ATV, go-kart, golf arabası lastikleri, tarım lastikleri, özel amaçlı araçlar, el arabası lastikleri markasıdır. TSE ISO 9000 belgesine sahiptir. Ürünlerini Düzce'de 107 bin metrekarelik arsa üzerinde bulunan 10 bin metrekarelik kapalı alanda üretmektedir.

Anlaş lastik sahibi kimdir?

Anlaş lastik sahibi kimdir?
Eurasia Moto Bike Expo'da ANLAS Anadolu Lastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eray Savcı ile firmanın başarı dolu geçmişinden ve gelecek planlarından konuştuk.

Lastik ne kadar ısınır?

Çünkü,hava ne kadar sıcak olursa olsun,lastiğin sıcaklığına yükselmez ve lastik kendi bünyesinde oluşan ısıyı kendini saran havaya tahliye eder. Unutulmaması gereken,lastiğin yola tutunabilmesi için,mutlaka belli ısı değerlerine ulaşması gerekiyor.Yarış lastikleri hariç ,bu ısınma düzeyi kabaca 80-95 C civarıdır.

Anlas lastik nerede üretiliyor?

nin üretim tesisleri İzmit'te bulunmaktadır. Firma önce kaplama sırt hamuru, daha sonra ise muhtelif lastikler üretmeye başlamıştır. 1974 yılında kuruluş faaliyetleri başlayan Anlaş Anadolu Lastik A.Ş., motosiklet ve ATV benzeri araçlar için lastik üretmektedir.

Anlas ne markası?

Anlas ne markası?
Anlas, 1974 yılında kurulan Anlas Anadolu Lastik San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen motosiklet, moped, scooter lastikleri, ATV, go-kart, golf arabası lastikleri, tarım lastikleri, özel amaçlı araçlar, el arabası lastikleri markasıdır. TSE ISO 9000 belgesine sahiptir.

Anlas hangi ülkenin?

Bir Türk markası olarak, sayısız başarılara imza atmış olan ANLAS Anadolu Lastik firması, 38 ülkeye yaptığı ihracatla adından söz ettirmeyi fazlasıyla hak eden güçlü bir yapıya sahip.

Araba lastiği neden ısınır sorusuna verdiğiniz cevap oldukça doğru. Lastikler yük altında ve hızlı sürüşlerde esneme ve sürtünme nedeniyle ısınır. Bu ısıyı havanın ve yolun soğutması gerekmektedir. Ancak özellikle sıcak yaz aylarında bu soğutma işlemi yeterli olmayabilir ve lastikler daha hızlı aşınabilir.

Anlas lastiği, motosiklet, moped, scooter, ATV, go-kart, tarım araçları ve benzeri özel amaçlı araçlar için üretim yapmaktadır. Firmanın Düzce'de geniş bir alanda üretim tesisleri bulunmaktadır ve TSE ISO 9000 belgesine sahiptir.

Anlas markası Türk bir markasıdır. 1974 yılında kurulan Anlas Anadolu Lastik San. ve Tic. A.Ş. bünyesinde üretim yapılmaktadır. Hem yerel pazarda hem de 38 farklı ülkeye ihracat yapmaktadırlar.

Lastiklerin optimum performans gösterebilmesi için belirli bir sıcaklık aralığına ulaşması gerekmektedir. Genel olarak lastiklerin işlemesi için özellikle yarış lastikleri hariç yaklaşık 80-95°C sıcaklıkta olması gerekmektedir. Bu sıcaklıkta lastikler daha iyi yol tutuşu sağlayabilir. Ancak, aşırı ısınma durumları lastiklerin ömrünü kısaltabilir ve güvenliği etkileyebilir.

Anlas lastikleri İzmit'te bulunan üretim tesislerinde üretilmektedir. Firma uzun yıllardır motosiklet ve ATV gibi araçlar için yüksek kalitede lastikler üretmektedir. Türk mühendisler ve işçilerle üretilen Anlas lastikleri, yerli ve yurtdışı pazarda tercih edilen bir marka olmuştur.

Araba kolonlari kac para?

Avukatlik staji Hakimlikte kidemden sayiliyor mu?

1. Konular

1. 1.282.560
  2. Mesajlar

1. 1.683.025
  3. Kullanıcılar

1. 32.107
  4. Son üye

Geri
Üst Alt