- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Arabalarda yedek depo var mı?
Arabamda Yedek Depo Var Mı? Hiç bir seri üretim araba markası, benzin veya dizel yakıt depolarına yedek depo koymaz. Tüm arabaların, teknik verilerinde belirtildiği kadar hacimde yakıt alacaktır.
2015 Polo yedek yakıt deposu kaç litre?
3Volkswagen Polo 1.4 TDİ Yakıt Tüketimi
Yakıt Tipi | Dizel / EURO 4
Şehir içi (100 km'de) | 5,7 lt
Şehir dışı (100 km'de) | 3,9 lt
Ortalama (100 km'de) | 4,5 lt
Yakıt Depo Hacmi | 45 lt
Yedek depo ne zaman devreye girer?
Yedek depo ne zaman devreye girer?
Araçlarımızda Yedek depo yoktur. Zaten yedek olacak depo yakıt bittikten sonra kullanılır ilk başta değil. Tabanca attıktan sonra doldurulan hatta o düüğmeye basıp doldurulan yakıt,Yakıt deposunun içindeki buharlaşan yakıtın genleşmesi ile bunu dışarı tahliye etmek gerekli.
Otomobil yedek depo nedir?
amacı yakıt alınması sırasında yakıt tankında oluşacak basıncın rahatça dışarı çıkması ve yakıt tankını basınçtan korumaktır. – bazı arabalarda 7 lt kapasiteye kadar olabilir. – yakıt alımı sırasında, yakıt tankında basınç oluşmaması için, tank içerisindeki havanın rahatça dışarı çıkmasını sağlar.
Clio yedek yakıt deposu kaç litre?
– Benzinli modeller için yaklaşık 42 litre; – Dizel modeller için yaklaşık 39 litre.
Polo ek yakıt deposu kaç litre?
Polo ek yakıt deposu kaç litre?
Volkswagen Polo – 999 cc, 75 hp aracın, yakıt deposu 40 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 5.90 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 40 litrelik tam bir depo ile ortalama 677 km yol gitmektedir.
2016 Polo 1.2 TSI yakıt deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 45 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.0 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.0 lt.
Motor yedek depo nasıl kullanılır?
On (açık) konumu normal sürüş içindir. Bu konumda depodaki yakıtın üstten yaklaşık %80'lik bölümü kullanımdadır. Bunu, deponun içine bir kaç inch uzunluğunda bir tüp(kamış) yerleştirerek, böylece deponun en dibinde kalan yakıta ulaşamayacak yükseklikten bir noktadan yakıt alarak gerçekleştirmekteler.
Passat yedek yakıt deposu kaç litre?
Passat yedek yakıt deposu kaç litre?
Yakıt deposu kullanım kılavuzunda 59 lt (yedek depo olarak da bir miktar daha alabiliyor) yazıyor ve 69 lt benzin aldı.
Clio 1.5 depo kaç litre?
2019 Renault Clio 1.5 DCi İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 45 litrelik deposu ile şehir içinde 3.90 lt/100km, şehir dışında 3.30 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 3.50 lt/100km sahiptir.
Clio 1 depo ile kaç km gider?
Renault Clio – 1.461 cc, 90 hp aracın, yakıt deposu 45 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 4.30 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 45 litrelik tam bir depo ile ortalama 1046 km yol gitmektedir.
Bir depo gaz kaç TL?
Bir depo gaz kaç TL?
Ortalama fiyatlar üzerinden hesaplandığında ise 60 litre olan bir depo full benzin fiyatı 814 liraya, 1 depo dizel fiyatı 822 liraya, LPG fiyatı ise 543 TL oldu.