Son Konular

Aran Kalafat

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.254
Meslek
Webmaster

12 Ocak 1973 Iğdır doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Iğdır'da, liseyi Rize'de tamamladım. 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, İİBF işletme lisans bölümüne girdim ve buradan mezun oldum. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisiyim. 1998 yılında Derya Kalafat ile evlendim. Doğa ve Deniz adında iki kızım var. Ailemle 2006 yılında kurduğumuz şirketimizde gayrimenkul değerleme ve inşaat işleri ile uğraşmaktayız. Iğdır'ın sosyo – ekonomik yapısı ile ilgili olarak çeşitli zamanlarda yaptığım çalışmalar birçok yerel ve ulusal yayın organında yer almış olup, bu manada bu durumun yerel yönetimlere etkisi ve makro sonuçları ile ilgili öneriler oluşturulmuştur. Öykü ve şiir çalışmalarım olup, kitap okumak, sosyolojik saha çalışmaları yapmak, müzik dinlemek ve amatör müzik çalışmaları yapmak ilgi alanlarım arasındadır.
30 Mart 2014 Yerel Seçiminde CHP'den Iğdır Belediye Başkan Adayı oldu.

Merhaba,

Iğdır doğumlu olan ve eğitim hayatını çeşitli şehirlerde tamamlayan Aran Kalafat, Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF işletme lisans bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitimine devam etmektedir. 1998 yılında Derya Kalafat ile evlenen ve iki kızı olan Aran Kalafat, ailesiyle birlikte gayrimenkul değerleme ve inşaat işleriyle ilgilenmektedir. Kendisi aynı zamanda Iğdır'ın sosyo-ekonomik yapısı üzerine çeşitli çalışmalar yapmış, bu konuda yerel ve ulusal yayın organlarında yer almış ve yerel yönetimlere etkileri ile ilgili öneriler sunmuştur. Ayrıca öykü ve şiir çalışmalarıyla da ilgilenen Aran Kalafat'ın ilgi alanları arasında kitap okumak, sosyolojik saha çalışmaları yapmak, amatör müzik çalışmaları yapmak ve müzik dinlemek yer almaktadır. 2014 yılında CHP'den Iğdır Belediye Başkan adayı olan Aran Kalafat, siyaset alanında da aktif bir rol üstlenmiştir.

Aşık Veysel

Arminius Vambery

1. Konular

1. 1.282.784
  2. Mesajlar

1. 1.683.566
  3. Kullanıcılar

1. 32.194
  4. Son üye

Geri
Üst Alt