Son Konular

Arçelik ve TEGV'den Sürdürülebilir Sanat Projesi: İz Bırak

Credits
1.230.245
white.jpg

Arçelik, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaparak "İz Bırak" projesini başlattı. Bu proje kapsamında geri dönüştürülmüş endüstriyel atıklardan sanat eserleri üretiliyor.

Eskişehir'deki Back2Life Sürdürülebilir Sanat Atölyesi'nde, metal, plastik, bakır ve alüminyum gibi beyaz eşya atıklarından tasarlanan 12 özel eser, Arçelik ve Beko'nun internet sitelerinde sanatseverlerle buluşuyor.

Proje kapsamında elde edilecek gelir, TEGV'e bağışlanacak ve çocukların eğitimine destek olacak. Back2Life Atölyesi, atölye çalışmalarıyla yaratıcı dönüşüm ve toplumsal işbirliği örneği sunuyor.

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda çalışanlar ve genç yaratıcıları buluşturarak ilham verici bir deneyim alanı oluşturduklarını belirtti. Endüstriyel atıklardan sanat eserleri üreterek çevresel sorumluluk bilinciyle toplumsal faydayı birleştirdiklerini vurguladı.

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ise nitelikli eğitimin önemine vurgu yaparak, "İz Bırak" projesi ile sürdürülebilirlik ve eğitim farkındalığı yaratmayı hedeflediklerini ifade etti. Sanat eserlerinin geliriyle çocuklara eğitim desteği sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kastamonu'da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.623
  3. Kullanıcılar

1. 31.770
  4. Son üye

Geri
Üst Alt