haberci
Efsanevi Üye

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, Futbolcularla Buluştu
Shakhtar Donetsk'un yeni teknik direktörü Arda Turan, takımının oyuncularıyla tanıştı. Turan, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Eğer zafer istiyorsak, artık yapmadıklarımızı yapmaya başlamalıyız. Sahada birlikte bir aile gibi gözükmek istiyorum" dedi.
Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğüne getirilen Arda Turan, takımıyla bir araya gelerek futbolcularıyla tanıştı. Turan, futbolculara seslenirken, "Eğer şampiyon olmak istiyorsak, artık yapmadıklarımızı yapmaya başlamamız gerekiyor. Sahada birlikte bir aile gibi görünmek istiyorum. Kimse oyuncularımıza faul yapamaz ve kaçabilir. Eğer en yüksek seviyeye çıkmak istiyorsak, her anı dolu dolu yaşamamız gerekiyor. Dışarıda en yakın arkadaşınızım, istediğiniz her konuda konuşabilirsiniz, kapıyı çalarak taktikler hakkında veya hayat hakkında konuşabilirsiniz. Sahada her an zorluklarla karşılaşacağız. Neden mi? Tekrar Dinamo Kiev'in şampiyon olmasını istemiyorum. Kendinize 20 Haziran'da nerede olduğunuzu sormuyor musunuz? Neden 20 Haziran'da buradayız? Bu bizim için en önemli konu. Yarından itibaren birbirimize destek olacağız. Antrenman sahasında en iyisini yapacağız. Dışarıda en iyi şekilde eğleneceğiz, birlikte olacağız. Ailelerimiz bizim için öncelik olacak ve adım adım en üst seviyeye çıkacağız" şeklinde konuştu.