Son Konular

Arda Turan, Shakhtar Donetsk Takımıyla İlk Buluşmasını Gerçekleştirdi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.555
white.jpg

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, Futbolcularla Buluştu

Shakhtar Donetsk'un yeni teknik direktörü Arda Turan, takımının oyuncularıyla tanıştı. Turan, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Eğer zafer istiyorsak, artık yapmadıklarımızı yapmaya başlamalıyız. Sahada birlikte bir aile gibi gözükmek istiyorum" dedi.

Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğüne getirilen Arda Turan, takımıyla bir araya gelerek futbolcularıyla tanıştı. Turan, futbolculara seslenirken, "Eğer şampiyon olmak istiyorsak, artık yapmadıklarımızı yapmaya başlamamız gerekiyor. Sahada birlikte bir aile gibi görünmek istiyorum. Kimse oyuncularımıza faul yapamaz ve kaçabilir. Eğer en yüksek seviyeye çıkmak istiyorsak, her anı dolu dolu yaşamamız gerekiyor. Dışarıda en yakın arkadaşınızım, istediğiniz her konuda konuşabilirsiniz, kapıyı çalarak taktikler hakkında veya hayat hakkında konuşabilirsiniz. Sahada her an zorluklarla karşılaşacağız. Neden mi? Tekrar Dinamo Kiev'in şampiyon olmasını istemiyorum. Kendinize 20 Haziran'da nerede olduğunuzu sormuyor musunuz? Neden 20 Haziran'da buradayız? Bu bizim için en önemli konu. Yarından itibaren birbirimize destek olacağız. Antrenman sahasında en iyisini yapacağız. Dışarıda en iyi şekilde eğleneceğiz, birlikte olacağız. Ailelerimiz bizim için öncelik olacak ve adım adım en üst seviyeye çıkacağız" şeklinde konuştu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Belçika Diyanet Vakfı'nı Ziyaret Etti

Erdoğan, Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Benzer Konular

Arda Turan, Shakhtar Donetsk'te Yeni Görevine Başladı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in yeni teknik direktörü Arda Turan, futbolcularıyla buluştu. Turan, takımın hedeflerine ulaşabilmesi için önemli adımlar atılması gerektiğini vurgulayarak, "Sahada bir aile gibi olmalıyız" dedi. Arda Turan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Shakhtar Donetsk'in yeni teknik direktörü Arda Turan, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Süper Lig'de Eyüpspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından Ukrayna Premier Ligi ekibi Shakhtar Donetsk'e iki yıllık sözleşme imzalayan Turan, Slovenya'nın Brdo kentindeki kamp hazırlıklarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Arda Turan, Süper Lig'deki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekerek Ukrayna Premier Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Yeni takımıyla ilk antrenmanına, Slovenya'nın Brdo kentinde devam eden kamp hazırlıkları sırasında çıktı. Shakhtar Donetsk'in antrenmanı, Arda Turan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Giriş Arda Turan, Shakhtar Donetsk ile ilk maçına çıktı ve bu karşılaşma, hem futbolcu hem de kulüp için önemli bir dönüm noktası oldu. Turan'ın sahadaki performansı ve maç sonrası açıklamaları, futbolseverler tarafından merakla takip edildi. Gelişme Arda Turan, Shakhtar Donetsk formasıyla ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Beşiktaş, 2023-2024 sezonunu merakla beklenen Shakhtar Donetsk karşılaşmasıyla açıyor. Bu maçın özel bir önemi var çünkü Beşiktaş, yeni teknik direktörü Arda Turan yönetiminde ilk resmi sınavını verecek. Vodafone Park’ta oynanacak olan bu maç, sadece Beşiktaş taraftarları için değil, tüm futbol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.019
  2. Mesajlar

1. 1.678.296
  3. Kullanıcılar

1. 31.734
  4. Son üye

Geri