Son Konular

"Ardahan'da Hayvancılığı Destekleyen Programlar Artarak Devam Ediyor!"

Credits
1.229.732
white.jpg

Ardahan'da hayvancılığın desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 8 köye çobanevi, sıvatlar ve boruların yanı sıra malzeme desteği sağlandı. Ardahan Valiliği ve Tarım Orman İl Müdürlüğü, bölgedeki tarım ve hayvancılığı geliştirmek için bir araya gelerek önemli adımlar attı.

Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan'ın mera hayvancılığı potansiyeline dikkat çekerek yapılan çalışmaların bu doğrultuda ilerlediğini vurguladı. Büyükbaş hayvancılığın geliştirilmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirten Çiçek, gelecek yıllarda bu çalışmaların meyvelerini almayı umduklarını ifade etti.

Çiçek, "Güzel işler yapılıyor ve bu çalışmaların artarak devam etmesi gerekiyor. Ardahan için birlikte hareket etmeli, bürokrasi, siyaset ve üreticiler el ele vererek çalışmalıyız. Çok çalışmamız gerekiyor." dedi. Ayrıca Tarım Orman Müdürlüğü'nün yaptığı başarılı çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Muhammet Fatih Cineviz ise benzer çalışmaların gelecekte de devam edeceğini belirterek, "Hedefimiz, 2027 yılına kadar köylerimizin altyapısını o kadar güçlendirmek ki hiçbir köy veya mera eksiklikten şikayet etmeyecek duruma gelsin. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz." şeklinde konuştu.

Çıldır Saymalı köyü muhtarı Gülgen Kızılırmak ise özellikle çobanevi desteğinin kendileri için büyük bir kurtuluş olduğunu belirterek destek verenlere teşekkürlerini iletti.

Bakan Kacır, Giresun'da Okul Açılışında Vurguladı: Eğitim Önemli!

BM Genel Sekreteri: İran Çatışması Konusunda Uyardı!

1. Konular

1. 1.281.107
  2. Mesajlar

1. 1.678.458
  3. Kullanıcılar

1. 31.753
  4. Son üye

Geri
Üst Alt