Son Konular

Armine Harutyunyan

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster
Armine Harutyunyan Biyografisi
2019 Milano Moda Haftası'nda Gucci'nin defilesinde yer alan Ermeni model Armine Harutyunyan çok konuşuldu.
Armine Harutyunyan, 1996 yılında Ermenistan'ın başkenti Erivan'da doğmuştur. Annesi bir doktor olan Armine Harutyunyan'ın dedesi Khachatur Azizyan da ülkenin önde gelen sanatçılarından biridir. Armine Harutyunyan, aynı zamanda illüstratör ve grafik tasarımcısıdır.
Armine Harutyunyan, 2019 yılında daha üniversitede grafik bölümü öğrencisi iken, Berlin'de konser izlerken modayla ilgilendiğini söyleyen bir ekip yanına gelerek model olmasını teklif etmesi ile modelliğe başladı.
Armine Harutyunyan, 2019 yılı Milano Moda Haftası'nda Gucci'nin defilesinde yer alarak dünyaca ünlü marka Gucci için podyumda yürüdü. Armine Harutyunyan, farklı yüz yapısıyla defiledeki diğer tüm modellerden daha fazla dikkat çekti.
Armine Harutyunyan, 2020 yılında Guccio Gucci firmasının tanıtım yüzü olarak görev yapacak.

Armine Harutyunyan, 1996 yılında Ermenistan'ın başkenti Erivan'da doğmuş bir modeldir. Annesi doktor olan Armine Harutyunyan'ın dedesi Khachatur Azizyan, ülkenin önde gelen sanatçılarından biridir. Armine Harutyunyan, aynı zamanda bir illüstratör ve grafik tasarımcısıdır.

Armine Harutyunyan, 2019 yılında üniversitede grafik bölümü öğrencisiyken, Berlin'de bir konser izlerken modayla ilgilenen bir ekip tarafından keşfedilerek model olması teklif edildi ve modelliğe adım attı.

2019 yılında Milano Moda Haftası'nda Gucci defilesinde yer alarak dünyaca ünlü marka Gucci için podyumda yürüyen Armine Harutyunyan, farklı yüz yapısıyla diğer tüm modellerden öne çıktı.

Ayrıca 2020 yılında Guccio Gucci firmasının tanıtım yüzü olarak görev yapacak olması da dikkat çekici bir gelişme olarak bilinmektedir. Armine Harutyunyan'ın moda dünyasında başarılı bir kariyere sahip olacağı ve adından sıkça söz ettireceği öngörülmektedir.

Adriana Lima

Atıf Yılmaz Batıbeki

1. Konular

1. 1.281.341
  2. Mesajlar

1. 1.679.102
  3. Kullanıcılar

1. 31.797
  4. Son üye

Geri
Üst Alt