Son Konular

Armine ne anlama gelir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Armine ne anlama gelir?

armine bir ermeni kadın ismidir. kökü aynı zamanda bir erkek ismi olan "armen" dir ve pers dilinde "armina" olarak ermeni anlamında kullanılmıştır. eşarp da kalite.

Armina ismi caiz mi?

Armina isminin kullanılması islami açıdan caizdir ve kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Armine sahibi kim?

Armine sahibi kim?
Şirketin sahibi Mehmet Dursun da İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato talebinde bulunmuştu. Öğrendiğimize göre Armine Giyim'in borcu 255 milyon TL imiş. Dursun, aynı zamanda diğer şirketi Bürde Konfeksiyon San.

Armine yerli mi?

Yerli bir markadır. Armine'nin Bursa ve İstanbul'daki üretim merkezleri bulunmakta olup toplam 640 kişi istihdam edildiği belirtilmektedir. Bursa'daki üretim tesisinde ipek eşarp ve şal ürettiliyor.

Armine hangi ülkeye ait?

Armine, 1994 yılında kurulan Kamer Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen ipek eşarp markasıdır. Bünyesinde bulunan 52 Mağaza ile mağazacılık hizmeti vermektedir.

Armine eşarp mankeni kim?

Armine eşarp mankeni kim?
Sosyal medyada ve sözlükte gündeme oturan Arutyan'ın kim olduğu ise merak konusu oldu. İşte, Armine Harutyunyan'ın hayatına ilişkin bilgiler… Ermenistan'ın başkenti Erivan'da dünyaya gelen Armine Harutyunyan, 23 yaşında. Genç model aynı zamanda illüstratör ve grafik tasarımcı.

Armine markası kime ait?

1994 Yılında kurulan Kamer Tekstil, üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiren ipek eşarp markası olarak tekstil sektörüne ilk adımını attı. Kısa sürede büyük kitlelerin beğenisini kazanarak Türkiye'de eşarp üretim ve satış konusunda faaliyet gösteren prestij sahibi bir marka oldu.

Armine nereye ait?

Armine ürünleri Türkiye'de üretilmektedir. Yerli bir markadır. Armine'nin Bursa ve İstanbul'daki üretim merkezleri bulunmakta olup toplam 640 kişi istihdam edildiği belirtilmektedir. Bursa'daki üretim tesisinde ipek eşarp ve şal ürettiliyor.

Armine kelimesi, kökeni Pers diline dayanan ve "Ermeni" anlamına gelen "armina" kelimesinden türetilmiştir ve erkek ismi "armen" ile aynı kökten gelir. Bu sebeple Armine, hem bir isim hem de eşarplarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir.

Armina ismi kullanılması bakımından İslamiyet açısından sakıncası olmayan bir isimdir. Herhangi bir dinen yasaklı veya caiz olmayan bir ifade içermez.

Armine markasının sahibi Kamer Tekstil Pazarlama San. ve Tic. Ltd. Şti. şirketidir. Şirket 1994 yılında kurulmuş olup içinde bulunduğu sektörde önemli bir konuma sahiptir.

Armine, Türkiye'ye ait bir markadır. Bursa ve İstanbul'daki üretim merkezleriyle yerli üretimi gerçekleştirmektedir. Toplamda 640 kişiye istihdam sağlayan marka, özellikle ipek eşarp ve şal üretiminde faaliyet göstermektedir.

Armine markasının eşarplarını tanıtmak için kullandığı manken ise Armine Harutyunyan'dır. Armine Harutyunyan, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da doğmuş genç bir model, illüstratör ve grafik tasarımcıdır. Son dönemlerde sosyal medyada ve sözlüklerde adından sıkça söz ettiren bir isimdir.

Armine'nin yanı sıra Kamer Tekstil, kendi bünyesinde üretimini gerçekleştirdiği ipek eşarp markası olarak Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Kısa sürede büyük beğeni toplayarak tekstil sektöründe prestijli bir marka haline gelmiştir. Ses getiren ve beğeni toplayan ürünleriyle dikkat çeken Armine, Türk tekstil sektöründe önemli bir yer edinmiştir.

Golge ve Kemik karanliklar efendisi kimdir?

Korku evleri kac kisilik?

1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.212
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt