<
Modoratör
Yeni Üye
Armutta teklif nasıl kabul edilir?
Talebinle ilgili teklifler sisteme ulaşmaya başladığında Armut mobil uygulamaları, sms ve email yoluyla bilgilendirileceksin. Mobil uygulamamızdan "işlerim" sekmesinde aldığın teklifleri kolayca görebilir teklif seç butonuna tıklayarak seçimini yapabilirsin.
Armut teklif vermek neden paralı?
Armut'ta hizmet kalitesini koruyabilmek ve sadece ilgili hizmet verenlerin müşterilerle iletişime geçmesini sağlamak için teklif verme ücreti alınmaktadır. Armut, teklif verme bedeli ödenen işlerde teklifin müşteriye iletileceğini garanti etmekte.
Armut teklif verme nedir?
Armut teklif verme nedir?
Hizmet taleplerine teklif verebilmek için ödenmesi gereken tutardır. Bu ücreti (eğer var ise) teklif vermeden görüntüleyebilirsin. Armut teklif verme ücreti ödenen işlerde teklifinin müşteriye iletileceğini garanti etmektedir.
Armutta nasil hizmet verilir?
Armut Hizmet Veren uygulamasını kullanıyorsan, SMS yerine uygulama üzerinden bildirim gönderiyoruz. Uygulama bildirimine tıklayarak veya SMS içindeki link üzerinden talep sayfasına ulaşabilir, talep detaylarını inceleyebilirsin. Yine bu sayfa üzerinden teklif verebilirsin.
Armutta teklif vermek ücretli mi?
Armut'a üye olmak ve hizmet profili oluşturmak ücretsiz. Hizmet kalitesini koruyabilmek ve sadece ilgili hizmet verenlerin müşterilerle iletişime geçmesini sağlamak için teklif verme ücreti alınmakta. Bir işe teklif vermeden önce alınacak olan teklif verme ücretini görüntüleyebilirsin.
Teklif nasıl verilir?
Teklif nasıl verilir?
Satış Teklifi Nasıl Hazırlanır?
- Teklif Bir Ön Görüşme Sonrasında Hazırlanmalı
- Teklif Müşterinin Hedef ve İhtiyaçlarını Karşılamalı
- Müşteri Sağlanan Faydayı Teklifte Görmeli.
- Müşteriye İhtiyaca Yönelik Opsiyonlar Sunulmalı
- Teklifin Takibinin Sağlanacağı Bir Yazılım Kullanılmalı
Armut teklif verme paralı mı?
Armut'a üye olmak ve hizmet profili oluşturmak ücretsiz. Hizmet kalitesini koruyabilmek ve sadece ilgili hizmet verenlerin müşterilerle iletişime geçmesini sağlamak için teklif verme ücreti alınmakta.
Armut com Bu işi ben kazandım ne demek?
Bu işi ben kazandım butonu, sen teklif verdikten 24 saat sonra aktif oluyor. Bu süre içinde talep sahibi istediği zaman seçim yapabilir. Dilersen 24 saat bekleyebilir, veya kazandığın işleri mail üzerinden bize bildirebilirsin.
Armutta ödeme nasıl yapılır?
Armutta ödeme nasıl yapılır?
Armut'a yapacağın ödemeyi kredi kartı veya havale/eft yoluyla gerçekleştirebilirsin. Müşteriler iş ile ilgili ödemeyi yaptığın anlaşma şartlarına göre doğrudan sana yapar. Armut bu ödemeye aracılık yapmamaktadır. Randevu tarihinden önce ödeme zamanını ve kanalını müşterinle konuşup anlaşmanı öneriyoruz.
Armutta bu işi ben kazandım ne demek?
Armut uygulaması nasıl çalışıyor?
HER AY 110.000'DEN FAZLA HİZMET TALEBİ ALIYORUZ!
- İHTİYACINI ANLAT. Kısa sorularımızı cevaplayarak ihtiyacın olan hizmeti anlat.
- 2. ÜCRETSİZ TEKLİF AL, KARŞILAŞTIR. Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde,
- 3. SANA EN UYGUN TEKLİFİ SEÇ, İŞİNİ KOLAYCA HALLET!
Teklif nasıl oluşturulur?
Teklif nasıl oluşturulur?