Son Konular

Aşan Cora

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

1999 yılında KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim-İş Bölümü'nü bitirdi. Yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarında eserleri bulunan sanatçı çalışmalarını atölyesinde ( Üçüncü Göz Sanat Evi) sürdürmektedir. Aynı zamanda kitap kapağı tasarımları bulunmaktadır.
Karadeniz Plastik Sanatlar Yönetim Kurulu üyesidir. 1997 yılından itibaren Trabzon'da altı kişisel sergisi vardır. Yirmi beşin üzerinde çeşitli illerde Karma Sergisi bulunmaktadır. Beş sanat fuarına katılmıştır. Trabzon Yıldızlı İlköğretim Okulu'nda görevine devam etmektedir.

Sanatçı, 1999 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim-İş Bölümü'nden mezun olmuştur. Yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarında eserleri bulunan sanatçı, atölyesinde (Üçüncü Göz Sanat Evi) çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı zamanda kitap kapağı tasarımları da yapmaktadır. Karadeniz Plastik Sanatlar Yönetim Kurulu üyesi olan sanatçının Trabzon'da altı kişisel sergisi ve yirmi beşin üzerinde çeşitli illerde karma sergisi bulunmaktadır. Beş sanat fuarında da yer almıştır. Ayrıca Trabzon Yıldızlı İlköğretim Okulu'nda görevine devam etmektedir. Sanatçının bu kadar geniş bir sergi ve etkinlik geçmişi ile sanatseverlere ve öğrencilere katkı sağladığı görülmektedir.

Ali Fuat Taşkesenlioğlu

Ahmet Katıksız

Benzer Konular

• Soru Soru
Doğum Tarihi 1941 Şehir Trabzon Ülke Türkiye Yusuf Katipoğlu, 1941 yılında Trabzon’da doğdu. Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nin de kurucusu olan sanatçı DGSA Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinden 1968 yılında mezun oldu. Resim çalışmalarını bir süre eğitim kurumlarındaki görevleri ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 1965 Şehir Aydın 1965 Aydın, Karacasu’da doğan sanatçı, 1986’da Marmara Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Ana Sanat dalı, Özgün Baskıresim Bölümü’nü bitirdi. Almanya, Fransa, Hollanda, İspanya, Amerika ve İtalya’da sanatsal çalışmalar yaptı. Sanatçı halen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru Soru
Şehir Trabzon 1950 yılında Akçaabat (Trabzon)’da doğan Necmettin ÖZLÜ, 1967’de Trabzon Lisesini, 1972’de Karadeniz Teknik Üniversitesi’ni bitirmiştir. 1972 yılı sonunda Devlet bursu ile gittiği Paris’te 1978 yılına kadar öğrenimine devam ederek doktora derecesi almıştır. 1979 yılında Ege...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 1969 Şehir Trabzon 1969 yılında Trabzon’da doğdu. 1999 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu.1995 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Güzel sanatlar Eğitimi Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 1999 yılında KTÜ Sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru Soru
Doğum Tarihi 1947 Şehir Mardin Ülke Türkiye 1947 yılında Mazıdağı-Mardin’de doğdu. İlköğrenimini Mazıdağı Merkez İlkokulu’nda tamamladı. 1970 yılında İstanbul İlköğretmen Okulu’ndan sanat eğitimcisi Hamdi Dicle ve Selahattin Hüsnü Taran’ın öğrencisi ve öğretmen olarak mezun olduktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.648
  3. Kullanıcılar

1. 31.773
  4. Son üye

Geri