Modoratör
Efsanevi Üye
Askıya fatura bırak nasıl yapılır?
ASKIDAKİ FATURALAR Askıda fatura işlemleri için lütfen ilgili formu eksiksiz olarak doldurunuz. Sosyal yardım talebi onaylanmış kişi ile fatura sahibi kişi aynı olmalıdır. İşlemle ilgili sorularınız için sıkça sorulan sorular başlığımızdan bilgi alabilir ya da Alo 153'ü arayabilirsiniz.
Askıdan fatura al ne demek?
İBB'nin yaşama geçirdiği "askıda fatura" uygulaması, bu zor günlerde ihtiyaç sahibi aileler ile hayırseverleri buluşturmayı hedefliyor. https://askidafatura.ibb.gov.tr adresinden erişilebilen sisteme, İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi aileler, ödeme güçlüğü çektikleri faturalarını bırakıyor.
Askıda fatura nasıl işliyor?
Askıda fatura nasıl işliyor?
Fatura ödeme talebinde bulunmak isteyenler İBB'nin internet sitesine giriş yaparak karşısına çıkan 'askıda fatura' uygulamasına tıklayarak faturalarının ödenmesi için başvuru yapabiliyor. İBB kuruluşları olan İSKİ ve İGDAŞ'a ait su ve doğalgaz faturaları Askıda Fatura Uygulaması ile ödenebiliyor.
Telefon faturam ne kadar kaldı?
GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "GUNCEL" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.
Askıda fatura ilk kim yaptı?
Tarihçe. İlk olarak 6 Mayıs 2020 tarihinde, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından duyurulan projeye 17 bin 42 ailenin, ₺3 milyon 963 lira tutarındaki İSKİ ve İGDAŞ faturası anonim olarak yüklendi.
Askıda Fatura ödendiği nasıl anlaşılır?
Askıda Fatura ödendiği nasıl anlaşılır?
ASKIDAKİ FATURALARIM. Askıya bıraktığınız faturaların durumunu sorgulamak için lütfen yanda bulunan formu eksiksiz olarak doldurunuz. Sorgulama sonucunda sistem üzerinde kayıtlı faturalarınız listelenecek ve durumlarını görebilir olacaksınız.
Askıda Fatura ne kadar ödendi?
Bugüne kadar 280 bin fatura ödendi İBB'nin Askıda Fatura ile başlattığı yardımlaşma dayanışması; 'Aile Destek Paketi', 'Anne-Bebek Destek Paketi' ve 'Eğitim Destek Paket'leriyle kapsamını genişleterek, ihtiyaç sahiplerini hayırsever vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.
Askıda fatura ödenmedi mi?
Askıda su faturası nasıl ödenir?
Askıda su faturası nasıl ödenir?
https://askidafatura.ibb.gov.tr adresinden erişilebilen sisteme, İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi aileler, ödeme güçlüğü çektikleri faturalarını bırakıyor. Yine aynı adresten erişebilen herkes de bu sisteme bırakılmış faturalardan istediklerini ödeyerek dayanışmaya katkı veriyor.
Askıda Fatura kaç para toplandı?
Dört ayrı paketi kapsayan sosyal destekler ile bugüne dek toplanan yardım 63 milyon 588 bin TL'ye ulaştı. Hayırseverler ile ekonomik desteğe ihtiyaç duyanları buluşturan İBB'nin dünyaya örnek olan uygulaması Askıda Fatura'da, 44 milyon 737 bin TL tutarındaki 302 bin 747 adet fatura askıdan indi.
Eğitim Destek Başvurusu Nasıl Yapılır?
Yapılan para yardımları, üniversite öğrencilerinin İstanbulkart'larına yatırılıyor. Paranın yatırıldığına dair öğrencilere sms yoluyla bilgi veriliyor. Öğrencilere eğitim yardımı yapmak isteyen kişilerin https://askidafatura.ibb.gov.tr/egitim-destek linkini tıklamaları gerekiyor.