Modoratör
Efsanevi Üye
Aslan Akbey efeyi neden kaçırdı?
Hem ortağının ihanetini, hem de kardeşi ve kardeşinin sevgilisinin öldürülmesini kaldıramayarak Mehmet Karahanlı'nın oğlu Efe Yakup Karahanlı'yı kaçırmış ve yıllarca süren eğitimler sonucu bir vatanperver olarak yetiştirerek KGT birimine bağlı bir istihbaratçı yapmıştır.
Kurtlar Vadisi Selçuk Yöntem neden ayrıldı?
diziden ayrılana kadar ulu bir karakter olarak gösterilmiş,ama selçuk yöntem tarikat iddiaları nedeniyle diziden ayrılınca, ne kadar berbat bir karakter olduğu ortaya çıkarılmış kurtlar vadisi karakteri.
Kurtlar Vadisi Aslan Bey neden öldü?
Kurtlar Vadisi Aslan Bey neden öldü?
konsey. amerikalı ajana operasyon yapması sonra otelde öldürmesi ve konseyin uyuşturucu taşıdığı gemiye operasyon yaptığı için kısacası konseyin ve karahanlının işlerine burnunu soktuğu için öldürüldü.
Kurtlar vadisi efeyi kim kaçırdı?
türkiye ve ortadoğu baronu olan mehmet karahanlı imparatorluğunu ilk kurduğu zamanlarda aslan akbey tarafından karahanlı'ya karşı ileride koz olarak kullanabilmek için oğlu kaçırılır. oğlunu küçük yaşta kaçıran aslan akbey'dir. at üstünde efe karahanlı'yı kaçırırken kılıç tarafından takip edilmiş ancak kılıç'ın yüzünü …
Efe Karahanlıyı kim kaçırdı?
Aslan Bey ya da kod adıyla Amca, bunun öcünü almak için Karahanlı'nın oğlu Efe Yakup Karahanlıyı kaçırmış ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na vermiştir.
Zafer Ergin Diziden neden ayrıldı?
Zafer Ergin Diziden neden ayrıldı?
İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme'de Kurtlar Vadisi'nden ayrılma nedenini de anlatan Zafer Ergin "Ben bir dizide, Kurtlar Vadisi'nde oynarken topluma fazlaca zararlı olduğunu düşündüğüm için bunu ilan ederek bıraktım. Dizinin ilkesel bazda birtakım yanlışlara doğru gittiğini gördüm, öyle başlamamıştık öyle oldu.
Osman Sınav Kurtlar Vadisi neden ayrıldı?
Osman Sınav, herkesin çok merak ettiği "Kurtlar Vadisi'ni neden ve bir bedel almadan bıraktınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Öyle olması gerekiyordu o zaman. Başka projeler yapmak istedim ve benim için belli bir doygunluğa gelmişti, arkadaşlarıma devrettim.
Kurtlar vadisi Aslan Bey ölümü Hangi bölüm?
Aslan Akbey'in ölüm sahnesi – Kurtlar Vadisi 55.Bölüm.
Aslan Akbey kaçıncı bölüm ölüyor?
Aslan Akbey kaçıncı bölüm ölüyor?
Aslan Akbey'in ölüm sahnesi – Kurtlar Vadisi 55.Bölüm – YouTube.
Kurtlar vadisi Mithat gerçekte kim?
kurtlar vadisi'nde * * çakır ve ekibine kök söktüren savcının adı. her birine bir kıtır atmış ve birbirine düşürmeye çalışmıştı. neyse ki polat aslan amcanın da yardımıyla savcının taktiğini çözmüş ve ekibi bir arada tutmayı başarmıştı. çakır ve ekibini bitirmek için önce kumarhane müdürünü tanık yaptı.