Aslı Bekiroğlu

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.140
Meslek
Webmaster
Aslı Bekiroğlu Biyografisi
Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Devlet Konservatuvarında eğitim aldı. Daha sonra 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümüne geçiş yapmıştır. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında Arp Bölümünde Arp ve Solfej Eğitimi aldı.
1.62 boyunda ve 52 kilo olan Aslı Bekiroğlu, çekmiş olduğu Vineler ile oldukça popülerliği arttırdı. Vine çekmeden öncede reklamlarda rol aldı. Küçükken babası tarafından bir reklam ajansına kaydı yapılmış ve bir kaç reklamda da oynamış.
Aslı Bekiroğlu, ekranlara ilk adımını 2013 yılında yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı "Beni Böyle Sev" adlı diziyle attı. Dizide Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Mert Turak, Burcu Biricik, Güven Kıraç, Altan Gördüm, Burcu Altın, Lale Mansur ile birlikte rol aldı.
2015 yılında Dialog Anlatım ve İletişim ile profosyonel eyunculuk eğitimi aldı.
2016 yılında "İkimizin Yerine" adlı sinema filminde Nejat İşler, Serenay Sarıkaya, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım, Merve Çağıran ile birlikte rol aldı.
2017 yılında yapımcılığını Necati Akpınar'ın yaptığı, yönetmenliğini Bedran Güzel'in yaptığı "Yol Arkadaşım" adlı sinema filminde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Aslı Bekiroğlu, Eda Ece, Emre Kınay beraber rol aldılar.
Rol aldığı Reklamlar : Eti Popkek Lera Fresca Helen Harper Ülker Kremini
Filmleri ve Dizileri : Oyuncu : 2017 – Yol Arkadaşım (Sinema Filmi) 2016 – İkimizin Yerine (Ceylan) (Sinema Filmi) 2016 – Gülümse Yeter (Yasemin) (TV Dizisi) 2015 – Adı Mutluluk (Sera YÜKSEL) (TV Dizisi)

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk olarak İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Devlet Konservatuvarında eğitim almıştır. Arp ve Solfej Eğitimi de aldığı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda 2006-2011 yılları arasında eğitim görmüştür. Daha sonra Beslenme ve Diyetetik bölümüne geçiş yaparak 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir.

1.62 boyunda ve 52 kilo olan Aslı Bekiroğlu, Vineleriyle büyük bir popülerlik kazanmıştır. Vine çekmeden önce reklamlarda da rol almış, çocukken babası tarafından bir reklam ajansına kaydı yapılmış ve birkaç reklamda oynamıştır.

Oyunculuğa adımını atan Aslı Bekiroğlu, ekranlarda ilk olarak 2013 yılında yönetmenliğini Cem Tabak'ın yaptığı "Beni Böyle Sev" adlı dizide rol alarak atmıştır. Dizide birçok başarılı oyuncuyla birlikte çalışmıştır.

2015 yılında Dialog Anlatım ve İletişim ile profesyonel oyunculuk eğitimi alan Aslı Bekiroğlu, oyunculuk kariyerine hızla devam etmiştir. 2016 yılında "İkimizin Yerine" adlı sinema filminde Nejat İşler, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştır. Ayrıca 2017 yılında "Yol Arkadaşım" adlı sinema filminde de yer almıştır.

Reklam filmlerinde de rol alan Aslı Bekiroğlu'nun kariyerindeki diğer önemli yapımlar arasında "Gülümse Yeter" ve "Adı Mutluluk" gibi diziler bulunmaktadır.

Armağan Zengin

Ayşe Buğra

1. Konular

1. 1.282.236
  2. Mesajlar

1. 1.682.085
  3. Kullanıcılar

1. 32.030
  4. Son üye

Geri
Üst Alt