Modoratör
Yeni Üye
Astor a ş sahibi kim?
Şanlıurfalı Enver Geçgel'in şirketi Astor A.Ş., transformatör (trafo) üretiminde dünyada ilk beş arasına girmeyi başardı. Firma ayda 3 bin adetlik üretim kapasitesiyle, iç paçarın lideri ve 58 ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.
Best Trafo sahibi kimdir?
Yırcalı Holding çatısı altında kurulan Best Trafo, Türkiye'nin en büyük transformatör üreticisi. Yüzde 80'i Yırcalı Ailesi'ne ait olan şirketin 500'e yakın da küçük ortağı bulunuyor.
Eltaş transformatör kimin?
Eltaş transformatör kimin?
1981 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile Sayın Ahmet GÜRE tarafından kurulan ELTAŞ TRANSFORMATÖR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. kurulduğu günden bugüne akıl, bilim ve teknoloji öğelerini kullanarak her zaman daha iyiye doğru yol almayı temel felsefe olarak edinmiştir.
Astor ne malı?
Astor ne malı?
Astor 37 yıllık deneyim ve tecrübesi ile yoluna devam eden, Türkiye'nin ilk yerli transformatör üreticilerinden.
Astor Genel müdür?
Astor Genel Müdürü Enver Geçgel, yurt dışında fabrika yatırımları planladıklarını söylüyor. "Yakın vadede hedefimiz 81 ülkeye ihracat yapabilmek" diyen Geçgel, bu rakamı 2023 yılında 100 ülkeye taşımak istediklerini anlatıyor.
Astor ne iş yapıyor?
ASTOR, 35 yılı aşkın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.
Sinan Yırcalı kimdir?
Sinan Yırcalı kimdir?
Sinan Yırcalı London Business School'da MBA'ni tamamladı. Kariyerine Delphos International'da başlayan Sinan Yırcalı, 2009 yılından itibaren BEST Yönetim Kurulu Üyeliği ve Finans Direktörlüğü görevini sürdürüyor. Yırcalı Holding grup şirketlerinde de farklı görevleri yürütüyor.
A Rona Yırcalı kimdir?
A Rona Yırcalı kimdir?
Rona Yırcalı (d. 15 Kasım 1944), Türk sanayici. İstanbul'da Şişli Terakki Lisesi'nde ilkokula başladı. Balıkesir Gazi İlkokulu'nda 4 ve 5. sınıfın ilk yarısını bitirdi. 1956'da Ankara'da Ayşe Abla İlkokulu'ndan mezun oldu.
Eltaş transformatör ne iş yapar?
Üstyapı (Havaalanı, Hastane, AVM) Projelerinde, sektörümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekten, gurur duyuyoruz. Sahip olduğumuz kadromuz ve onların sahip olduğu donatılar ile her ürün, tasarımından sevkine kadar terzi işi üretim modeliyle büyük bir titizlikle hazırlanmakta ve kontrol edilmektedir.
Ahmet Güre kimdir?
Ahmet Güre: 1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesini mezun olmamı müteakiben ESAŞ Transformatör fabrikasında genç bir mühendis olarak iş hayatıma başladım. ESAŞ Transformatör Fabrika'sındaki yeni bir şeyler yapma arzusu, işle ilgili gördüklerim ve dinamizm beni çok etkiledi.
Astor ne üretiyor?
Astor ne üretiyor?
HAKKIMIZDA. ASTOR 40 yılı aşkın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.
Astor kaçıncı sırada?
Astor kaçıncı sırada?
Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye Araştırması sonuçlarına göre, ASTOR 2020 yılında 28 basamak yükselerek 252. sırada yer aldı.
Enver Geçgel nerelidir?
58 ülke için transformatör Şanlıurfalı Enver Geçgel'in şirketi Astor A.Ş., transformatör (trafo) üretiminde dünyada ilk beş arasına girmeyi başardı.
Feridun Geçgel kimdir?
Urfalı İş Adamı Feridun Geçgel, Başkan Beyazgül ve beraberindekilere fabrikadaki yapılan çalışmaları anlattı. Yaklaşık bin işçinin çalıştığı ve 71 ülkeye ihracat yapan ASTOR transformers fabrikasına hayran kalan Beyazgül ve Yıldız, Geçgel kardeşleri kutladı.
Astor trafo nerede üretiliyor?
Astor trafo nerede üretiliyor?
Ankara 2. OSB'de 2016 yılında faaliyete geçen, son teknoloji ile donatılmış 140.000 m2 açık alan üzerinde, 80.000m2 kapalı alana sahip yeni fabrikamızda, Yağlı Tip Dağıtım Transformatörleri , Dökme Reçineli Kuru Tip Transformatörleri , Güç Transformatörleri , Orta Gerilim Anahtarlama Ürünleri, Kompakt Trafo Merkezleri …