ASTRO ne zaman çıkış yaptı?
Astro (Korece:아스트로) Fantagio tarafından kurulan ve 2016 yılında çıkış yapan Güney Koreli erkek grubu.Eunwoo kaç yaşında öldü?
25 yaşında (30 Mart 1997)Cha Eun-woo / YaşEunwoo ne kadar kazanıyor?
Eunwoo ne kadar kazanıyor?ASTRO üyesi olan hem şarkıcı hem aktör Cha Eunwoo, 2018'de 1.378 milyar KRW (yaklaşık 10M~TL), 2019'da 2.54 milyar KRW (yaklaşık 19M~TL) ve 2020'de 2.576 milyar KRW (yaklaşık 19M~TL) satış yaptı. 2015'te ASTRO ile ilk çıkışından bu yana, her yıl birden fazla dizide rol aldı.
ASTRO grup lideri kimdir?
Bir idol olarak çıkışını diğer ASTRO üyeleriyle birlikte 2016'da yapmış olsa da, çekici lider vokal ve lider dansçı MoonBin, çocukluğundan beri eğlence sektöründe. iKON'dan ChanWoo ve SF9'dan ChaNi ile birlikte 2006'da TVXQ'nun "Balloons" klibinde oynamıştı.Astro fanlarına ne isim verilir?
Fanclub isimleri ise.. AROHA! Aroha "ASTRO tüm hayranları seviyor (ASTRO Hearts All the Fans)" anlamına geliyor. Grup adlarından ARO'yu, Heartsdan (kalpler) H'yi ve All fansdan (tüm hayranlar) da A'yı almışlar!Eunwoo boyu kaç cm?
Eunwoo boyu kaç cm?1,83 mCha Eun-woo / Boy
True Beauty
Bölüm sayısı | 16
Yapım
Yönetici yapımcı | Kim Young-gyu Jang Jung-do Song Jin-seon
Yapımcı | Kwon Mi-kyung Moon Seok-hwan Oh Kwang-hee
Cha Eun-woo, 30 Mart 1997'de Gyeonggi Eyaleti, Gunpo'da doğdu.
Eunwoo nasıl keşfedildi?
Eunwoo nasıl keşfedildi?Ben tuvalete giderken bir yetenek avcısı beni takip etti. O zamanlar, bir şarkıcı olmak gibi bir hayalim yoktu. Daha çok doktor, savcı ya da hakim olmayı istiyordum. "
Love alarm kaç bölüm olacak?
Love AlarmBölüm sayısı | 8
Yayın bilgileri
Kanal | Netflix
Yayın tarihi | 22 Ağustos 2019