Modoratör
Efsanevi Üye
ASUS performans modu nasıl açılır?
*Performans modunu etkinleştirmeden önce, notebook bilgisayarı en iyi performansı vermesi amacıyla elektrik prizine bağlayın, Windows güç seçeneği ayarını "ASUS Önerilen Modu" olarak değiştirin ve MyASUS yazılımında Performans Modunu seçin (veya Fn+F kısayol kombinasyonunu kullanın).
ASUS Armory Crate nasıl kurulur?
- Adım: ASUS Resmi Destek Sayfasından Sürücüyü indirin.
- Adım: ARMOURY CRATE Service klasörünü açın.
- Adım: Yüklemeden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Adım: ASUS Resmi Destek Sayfasından ARMOURY CRATE UWP uygulamasını indirin.
ASUS Aura Sync nedir?
ASUS Aura Sync nedir?
Aura sync kullanıcıların aygıta bağlı olan klavye, fare, kulaklık için aydınlatma efektlerini eşitlemesini sağlar. * AURA SYNC destekli cihazların fişe takılı olduğundan emin olun. (Örneğin: Klavye, fare, kulaklık seti vb.)
Kasadaki ışık nedir?
Harddiskinin işlem yaptığını gösteren LED'dir. Yandığı Zaman Hdd İşlem Yapıyor Söndüğü Zaman İse Yapmıyordur. Bu yanıp sönmenin pc'nin ağırlaşmasıyla uzaktan yakından bi ilgisi yoktur.
Kensington kilidi ne demek?
Kensington kilidi bilgisayardan masa gibi sabit bir nesneye bir kablo bağlayan bir güvenlik düzeneğidir. Bisikletleri güvenli bir şekilde parmaklıklara bağlamak için kullanılan bir bisiklet kilidine benzer.
ASUS RTS RPG mode nedir?
ASUS RTS RPG mode nedir?
*RTS/RPG: En iyi oyun görüntüsü için keskinliği ve renk performansını arttırır. Gerçek Zamanlı Strateji (RTS) ve Rol Tabanlı Oyunlarında (RPG) en iyi seçenektir. *FPS: En karanlık bölgelerde bile görülebilirliği arttırarak düşmanlarınıza karşı avantaj kazanın. FPS oyunlarında kullanılabilecek en iyi seçenektir.
Armoury Crate nereden indirilir?
ASUS destek sitesi üzerinden Armoury Crate Installer'ı indirebilirsiniz.
Armoury Crate Control Interface Support nedir?
Armoury Crate; Aura Sync destekli cihazlar ile aydınlatma kontrolü, sürücü denetlemesi/güncellemesi, makro atama, tuş işlevi atama gibi işlemleri gerçekleştirebileceğiniz bir yazılımdır.
Asus Aura ne işe yarar?
Asus Aura ne işe yarar?
ROG Aura Core, oyun bilgisayarının RBG klavyesinin ışık efektlerini kişiselleştirmek için tasarlanan yardımcı bir programdır. Üç alan modu bulunur: TÜM Alanlar Modu, QWER Modu ve WASD modu. ROG Aura Core yalnızca 4 zone veya 7 zone RGB klavyeye sahip ASUS ROG dizüstü bilgisayarlarda desteklenmektedir.