- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 2.249
- Meslek
- Webmaster
ATA AÖF mezun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
Tüm dersleri başarı ile tamamladığınızda mezuniyetiniz sisteme işlenir ve diplomanız hazırlanmaya başlar. Bu işlem tamamlandığında diplomanız Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)'de kayıtlı adresinize kargo ile gönderilir ve tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılır.
Mezuniyet 3 ders sınavı ne demek?
Üç ders sınavı açık öğretim fakültelerinde okuyan ve mezun olmaları için en fazla üç dersten başarılı olmaları gereken kişiler için yapılan sınavlardır. Öğrencilerin derslerini vererek mezun olmaları için yapılan üç ders sınavı bütünleme sınavlarından sonra açılır ve şartları sağlayan her öğrenci katılım sağlayabilir.
ATA AÖF mezun olmak için kaç kredi lazım?
(2) Kayıtlı olduğu lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans diploması verilir.
ATA AÖF mezuniyet 3 ders sınavı ne zaman 2022?
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ATA AÖF ARA SINAV TARİHLERİ DEĞİŞTİ! 2021-2022 yılı mezuniyet üç ders sınavları 07 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
ATA AÖF mezuniyet sisteme ne zaman düşer?
"Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.
AÖF mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim 2022?
https://www.turkiye.gov.tr/ adresine girip T.c Kimlik numarası ve e- devlet şifresi ile giriş yapılır. Açılan sayfada mezun olmuş iseniz mezun belgesi ekranı açılacaktır. Şayet mezun belgesi ekranda açılmadı ise AÖF tarafından mezuniyetiniz daha sisteme girilmemiş olabilir.
3 ders sınavına kimler girebilir?
Öğrenci, güz ve bahar yarıyıllarında toplamda en fazla üç başarısız dersi varsa ve bu derslere sınavın yapılacağı eğitim-öğretim yılında ders kaydı yaptırmışsa Mezuniyet Üç Ders Sınavına girebilir.
ATA AÖF kaç AKTS alınır?
Azami kredi limitinizi kayıtlı olduğunuz programın uygulama esaslarından öğrenebilirsiniz. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren Üniversitemizde öğrenim görecek öğrenciler için bu sınır 40 AKTS olarak belirlenmiştir.
AÖF kaç kredi ile mezun olunur 2021?
MADDE 18 – (1) Kayıtlı olduğu önlisans programında en az 120 AKTS kredilik, lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp tüm derslerini başarıyla tamamlayan, FF, YZ ve DZ harf notu olmayan, GNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülüklerini yerine getiren öğrenciye Diploma (karekodlu) ve Diploma Eki (Diploma …
Atatürk Üniversitesi 3 ders sınavı ne zaman 2022?
2021-2022 Yılı Mezuniyet Üç Ders Sınavı 7 Ağustos 2022 tarihindedir.
3 ders sınavı ne zaman 2022?
Üç ders sınavları 09-11 Şubat 2022 tarihlerinde Yüzyüze yapılacaktır. Ortak Zorunlu Dersler(Atatürk İlke ve İnkılapları, Türk Dili, İngilizce) Dışındaki Derslerden Sınava Giren Öğrencilerimizin Öğretim Üyeleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir !!!!!!
AÖF diplomam nerede 2022?
AÖF diplomaları https://www.anadolu.edu.tr/diploma-dogrula adresi üzerinden sorgulanabilir. Öğrenciler T.C kimlik numarası ve diploma numarası girerek diplomalarını doğrulayabilir.
Mezuniyet belgesi ne kadar sürede çıkar?
Diploma/Geçici mezuniyet belgesi hazırlanma süresi Fakülte Yönetim Kurulu'ndan mezuniyet kararının çıkma tarihinden sonra ortalama 1 haftadır.
AÖF ne zaman mezun yazar?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Destek Sistemi. Mezun oldum, diplomamı ne zaman alabilirim? Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.