Welcome to Master Theme!

Hi, join best forum. Feel the fun!

Kayıt OL

Atatürk'ün kaç kardeşi vardır, isimleri nelerdir?

Zeberus

Administrator
Yönetici
atatürkün kaç kardeşi vardı adları nelerdir bilgi verir misiniz

Benzer konular

• Öneri
Atatürk'ün Kardeşlerinin adı Nedir? Atatürkün Kardeşleri kimdir Mustafa Kemal Atatürk'ün Kardeşlerinin İsimleri Ahmet ,Fatma , Ömer ,Naciye,Makbule Hanım'dır Lakin Ahmet dokuz, Fatma dört ve Ömer sekiz yaşında o dönemlerde salgın olan difteriden (kuşpalazından) nedeniyle ölüm etmişlerdir En ufak...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  • Öneri
Atatürk'ün Kaç Kardeşi Vardır? İsimleri Nedir? Ali Rıza Efendi ve Zübeyde Hanım’ın Mustafa Kemal’den başka Fatma, Ömer, Ahmet, Makbule ve Naciye adında beş çocukları daha olmuştur Fakat Mustafa Kemal ve Makbule dışındaki çocukları küçük yaşta yaşamlarını yitirmişlerdir
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
Atatürkün öz kardeşi var mı? Herkes Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece bir kardeşi olduğunu biliyor, oysa Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 5 kardeşi var. Bunlardan 3’ü kendisinden yaşça büyük, kamuoyunun yakından bildiği Makbule Hanım ve Naciye ise ondan yaş olarak küçük. Mustafa Kemal Atatürk’ün kız...
Cevaplar
1
Görüntüleme
5
  • Öneri
Atatürkün Kaç Kardeşi Vardır Mustafa Kemal Atatürkün Kaç Kardeşi Var En son ortaya çıkan belgelere kadar Mustafa Kemal Atatürkün 6 tane kardeşi bulunuyor Her ne Dek Atatürkün 2 kardeşi olduğu bilinse de gerçekte ölen kardeşleriyle birlikte Mustafa Kemal Atatürkün 6 kardeşi bulunuyor Mustafa...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
  • Öneri
Atatürkün Okuduğu Okullar Atatürk'ün eğitim hayatı boyunca gittiği okullar ve bugünkü koşul ve adları Mahalle Mektebi : Osmanlı Eğitim sisteminde subyan okulu olarak geçen, birincil öğretim düzeyinde eğitim veren okullara bahşedilen genel addır Bundan Böyle bulunmamaktadır Şemsi Efendi Okulu...
Cevaplar
1
Görüntüleme
2
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Tips
Tips