Son Konular

Atleticolu futbolcu Angel Correa, 5 maç ceza aldı!

Credits
1.239.006
419

İspanya Futbol Federasyonu'na (RFEF) bağlı Disiplin Komitesi, Atletico Madrid'in yıldızı Angel Correa'nın cezasını açıkladı.
Disiplin Komitesi, Getafe maçının 88. dakikasında kırmızı kart gören Angel Correa'ya "baş hakeme yönelik hakaret, sözlü hakaret ve aşağılayıcı tutumlardan" toplam 5 maç ceza verildiğini duyurdu.
Getafe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olan Atletico Madrid'in forvet oyuncusu Correa, Getafeli Djene'ye yaptığı faulun ardından kırmızı kart gösteren baş hakem Cuadra Fernandez'e argo sözler etmişti.
Correa, maçın ardından yaptığı açıklamada da "Çok hassas bir anda takımımı 10 kişi bıraktığım için çok gergindim ve en kötü şekilde karşılık verdim." diyerek hakem Fernandez'den özür dilemişti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Atletico Madrid'in başarılı futbolcusu Angel Correa'ya İspanya Futbol Federasyonu'na bağlı Disiplin Komitesi tarafından verilen 5 maçlık ceza oldukça dikkat çekici. Correa, Getafe maçında kırmızı kart gördükten sonra baş hakeme yönelik yaptığı hakaret, sözlü taciz ve aşağılayıcı davranışlar nedeniyle cezalandırıldı. Futbolcu, faul sonrası kırmızı kart gösterilmesine tepki göstererek hakeme argo sözler sarf etmişti.

Correa'nın maç sonrası yaşanan olaylar için özür dilemesi önemli bir adım olmuş. Olayın gergin bir atmosferde olduğunu ve tepkisinin hatalı olduğunu kabul ederek, hakeme karşı saygısızlık yapmaktan dolayı pişmanlık duyduğunu açıklamıştı.

Futbolculardan hakemlere karşı saygılı olmaları ve sportmenlik ruhunu ön planda tutmaları beklenir. Angel Correa'nın yaşadığı bu olayın ardından göstereceği olumlu tavırlar ve davranışlar, hem kendisi hem de takımı için ders niteliğinde olabilir. Umuyoruz ki bu tür olaylar futbolda daha az yaşanır ve sporcular hakemlere karşı daha saygılı bir tutum içerisinde olurlar.

1. Konular

1. 1.281.647
  2. Mesajlar

1. 1.679.856
  3. Kullanıcılar

1. 31.868
  4. Son üye

Geri
Üst Alt