Modoratör
Yeni Üye
Atölye şeflik ücreti ödenecek mi?
Millî Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'ın 6. maddesinde, bölüm, atölye ve laboratuvar şefliği görevi verilenlerin, çalışmaların planlanması, tezgâh, makine, araç ve gerecin sağlanması, bakımı, onarımı ve öğretime hazır hâlde bulundurulması amacıyla yaptıkları …
Google Dijital atölyede hangi kurslar var?
Google Dijital Atölye'de alabileceğiniz eğitimler arasında Dijital Pazarlamanın Temelleri, Çevrimiçi Reklamcılık, Mobil Cihazlar Üzerinden Müşteri İletişimi, Çevrimiçi Kampanyalar, Çevrimiçi İşletme Güvenliği, Kurumsal Tasarımlar gibi kurslar bulunuyor.
Şeflik ek dersi ödenecek mi?
Şeflik ek dersi ödenecek mi?
Alan/bölüm, atölye ve laboratuvar şeflerinin ilgili mevzuat doğrultusunda düzenleyecekleri raporlara bağlı olarak söz konusu çalışmaların okul yönetimlerince uygun bulunması hâlinde ek ders ücreti ödenecek.
Google Dijital Atölye ne işe yarar?
Google dijital atölye; her yaştan bireyin dijital dünyaya adım atarak aldığı eğitimi kariyerinde kullanabilmesi için Google Türkiye'nin oluşturduğu projedir. Google dijital atölye projesine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR ve TOBB destek verir.
Google sertifika nasıl alınır?
Google Adwords Sertifikası Nasıl ve Nereden Alınır?
- Google Partners hesabı açmak.
- Google AdWords Temel Düzey Sınavını %80 ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.
- Beş farklı AdWords sınavından birini %80 ya da daha yüksek bir puanla bitirmek.
Atölye şefi kaç saat ek ders alır?
Atölye şefi kaç saat ek ders alır?
(4) Birinci fıkranın (c) bendinde belirtilen atölye ve laboratuvar öğretmenlerinden kendilerine bölüm, atölye ve laboratuvar şefliği görevi verilenlerin, görev yaptıkları eğitim kurumunun bölüm, atölye ve laboratuvarlarındaki çalışmaların planlanması, tezgah, makine, araç ve gerecin sağlanması, bakımı, onarımı ve …
Şeflik ücreti ne kadar?
Bu durumda, Bakanlar Kurulu Kararının 6/4 maddesi uyarınca ek ders saatinin tüm alan öğretmenlerine eşit şekilde dağıtılıp (107/9) planlama ve bakım onarım görevi karşılığı olarak alan şefine ayrıca 10 saat ve atölye şeflerine de 6'şar saat ek ders ücreti ödenmesi gerekirken, bu yola gidilmeyip alan şefine 10 saat.
Google Dijital atölye sertifika nedir?
Bölüm Şefi en fazla kaç saat ek ders alır?
Bölüm Şefi en fazla kaç saat ek ders alır?
Dijital Pazarlamanın temelleri kaç saat?
Uluslararası İnteraktif Reklamcılık Bürosu onaylı, Google eğitmenleri tarafından hazırlanan içeriğe sahip eğitim. Toplamda 26 modülden oluşan ve 40 saat süren eğitim, konuya en yabancı olanların bile anlayacağı düzeyde hazırlanmış.