Modoratör
Yeni Üye
Autodesk sertifikası nasıl alınır?
Prota Bilgisayar Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi'nde eğitimi başarıyla tamamlayanlar uluslararası geçerliliğe sahip "ATC Certificate of Completion" alabilirler. Eğitimleri başarıyla tamamlayanlar, Autodesk uzmanlık sınavlarına girerek uluslararası geçerliliğe sahip "Autodesk Professional Certificate" alabilirler.
Autocad Kursunu kimler verebilir?
Milli Eğitim Bakanlığı Autocad Sertifikasına kimler katılabilir? Autocad Kursları; Makina, İnşaat, Harita, Elektrik, Elektronik, Tekstil Mühendisleri ve Teknikerleri, İç Mimarlar, Peyzaj Mimarları ve Teknik çizim işi ile uğraşan herkes içindir.
Autodesk Revit sertifikası nasıl alınır?
Autodesk Revit sertifikası nasıl alınır?
Merhaba, sertifika sahibi olmak için bir kursa gitmenize gerek yoktur. Autodesk Yetkili Eğitim ve Sertifikasyon merkezlerinden birine başvurarak online olarak sertifikasyon sınavlarına girebilirsiniz.
Autocad belgesi ne işe yarar?
Autocad belgesi ne işe yarar?
Programı yeterli bir şekilde kullanabilmek için de her şehirde açılmış özel kursları bulunur. Autocad eğitiminin karşılığında alacağınız sertifika ile grafik, tasarım, mühendislik ve mimarlık gibi alanlarda rahatlıkla iş imkanı bulabilirsiniz.
Autocad kursu kaç ay?
EĞİTİM SÜRESİ NE KADAR? Autocad 2D / 3D Kursu Yaklaşık 2 Ay Sürmektedir. 40 Ders Saati Eğitim Verilir 40 saat Uygulama Yapılır Toplamda 80 Saat.
AutoCAD kursu kaç ay?
AutoCAD belgesi ne işe yarar?
AutoCAD belgesi ne işe yarar?
AutoCAD en iyi nasıl öğrenilir?
AutoCAD en iyi nasıl öğrenilir?
AutoCAD programını etkili bir şekilde öğrenmek için kullanıcıların tercih edebileceği bir diğer yol ise AutoCAD kurslarıdır. Kullanıcılara uygulamalı olarak AutoCAD her kullanıcı seviyesine uygun çizim tekniklerinin öğretildiği AutoCAD kursları, bu programı öğrenmek için oldukça etkili bir yoldur.
AutoCAD kaç saat?
AutoCAD Kursu eğitim dönemi içerisinde 2 Boyut, Perspektif, Baskı Alma ve 3 Boyut gibi ana başlıklarda toplam 42 Saat 7 haftalık eğitim verilecektir.