<
Modoratör
Yeni Üye
AutoMod nedir?
AutoMod, sohbetteki riskli mesajları yakalamak için yapay zeka ile öğrenme ve doğal dil işlemli algoritmalar kullanır; böylelikle mesajları sohbetteki diğer izleyiciler görmeden önce kanal moderatörlerinin görmesine olanak sağlar. Moderatörler, AutoMod'un yakaladığı mesajları onaylayabilir veya reddedebilirler.
Twitch banlama nasıl yapılır?
Twitch banlama nasıl yapılır?
Twitch kullanıcısını engellemek Engellemek istediğiniz kişinin kullanıcı adına ve ardından Düşey üç nokta menü simgesine tıklayın. Kullanıcı adı engelle düğmesine tıklayın. Engellediğiniz kullanıcıların listesini istediğiniz zaman Güvenlik Ayarları sayfanızda Gizlilik bölümünde görebilirsiniz.
Twitch zaman aşımı ne?
Varsayılan olarak zaman aşımı 600 saniyedir (10 dakika). Fakat "/timeout {kullanıcı adı} [saniye]" komutunu kullanarak zaman aşımı süresini kendinize göre belirleyebilirsiniz. Banlanan kullanıcı sohbetinize mesaj gönderemediği gibi sohbete gönderilen mesajları ve sohbetteki moderatör olmayan izleyicileri de göremez.
Twitch takipçilere özel sohbet nasıl yapılır?
Twitch takipçilere özel sohbet nasıl yapılır?
Twitch'de sadece takipcilere özel sohbet modunun aktifleştirilmesi için ne yapmak. Yayıncı paneli> kanal> denetim> kanal ayrıcalıkları>sadece takipçiler modu eğer Twitch ile ilgili daha çok sorun yaşarsanız bana mesaj atabilirsiniz, ben yayın yaptığım için iyi biliyorum.
Twitch mod nasıl eklenir?
Chat kısmında modluk vermek istediğiniz kişiye tıklayıp çıkan pencereden verebilirsiniz yada "/mod xxx" komutu ile verebilirsiniz geri almak isterseniz de aynı şekilde pencere kısmından veya "/unmod xxx" yolu ile alabilirsiniz.
Twitch komut nasıl eklenir?
Twitch komut nasıl eklenir?
Herhangi bir komutu veya sohbet özelliğini kullanmak için gerekli komutu metin kutusuna yazıp Enter tuşuna basmak yeterli. Lütfen dikkat: Süslü parantez yani "{" and "}" sembolleri içindeki kelimeler gerekli bir değeri gösterir, örneğin: kullanıcı adı bir kullanıcı adı gerektirir (örn. "Justin").
Twitch de f ne demek?
Şuan ki kullanımı ise ölen kişiler için, hasta olanlar için, sevgilisinden ayrılanlar için, çıkma teklifi ret yiyenler için, vs. F denmeye başlanır.
Twitch de fısıltı ne demek?
Twitch de fısıltı ne demek?
Fısıltı özelliği başka bir kullanıcıya özel mesaj gönderilebilir. Tanımadığınız kişilerden bu tür mesajları almak istemiyorsanız bu ayarı etkinleştirin, böylece Twitch artık takip etmediğiniz kişilerin size özel sohbet mesajı göndermelerini engelleyecektir.
Twitch de bot ne demek?
Takipçi botu kullanımı, kanalın takipçi sayısının sahte takipçilerle şişirilmesidir.