Son Konular

Avukat Rezan Epözdemir Terör Soruşturması Kapsamında İfade Verdi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

New member
Credits
778.454
white.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen avukat Rezan Epözdemir'in 'terör' suçlamalarıyla ilgili ifadesi gün yüzüne çıktı.

Epözdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmalar kapsamında 'rüşvet vermek', 'siyasi-askeri casusluk' ve 'FETÖ/PDY'ye yardım' suçlamalarıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Epözdemir'in 'terör' soruşturmasıyla ilgili savcılığa verdiği ifade dikkat çekici detaylar içeriyor.

Avukat Epözdemir'in, basında kendisinin Mossad ve CIA ajanıyla görüldüğü iddialarına ilişkin verdiği cevaplar da merak konusu oldu. Epözdemir, "O fotoğrafta olduklarımızı hatırlamıyorum, ancak orada çok kısa bir süre kaldık. Fotoğrafa bakıldığında tabağımın boş olduğunu görebilirsiniz. Muhtemelen yaklaşık yarım saat ya da bir saat kadar masa başında oturduk, ardından erken kalktık. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in ricası üzerine katıldım. Masada konuşulanları duymadım çünkü uzaktaydım" şeklinde konuştu.

Epözdemir'in beyanlarına karşın savcılığın HTS kayıtlarına dayanarak yaptığı incelemede, Epözdemir'in belirttiğinden daha uzun süre mekanda kaldığının tespit edildiği belirtildi. Epözdemir ise bu durumu şu şekilde açıkladı: "Ben masadan ayrıldıktan sonra aynı mekanda bulunan meslektaşım ve ağabeyim olarak gördüğüm F.E.Y.'yi fark ettim. Onların masasına doğru gittiğimi hatırlıyorum. Bu nedenle belirttiğim saatten daha fazla kalmış olabilirim."

Kaçak Mahkum Kırıkkale'de Tutuklandı

Netanyahu'ya Arap Ülkelerinden Güçlü Karşı Atak!

1. Konular

1. 1.261.125
  2. Mesajlar

1. 1.658.548
  3. Kullanıcılar

1. 31.211
  4. Son üye

Geri
Üst Alt