Son Konular

Ayakkabı Üreticileriyle Buluşan Cevdet Yılmaz, Sektöre Yön Verdi!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.540
cumhurbaskani-yardimcisi-yilmaz-ato-yonetimiy-18792157_amp.jpg

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) yöneticileri ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Toplantılar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşti. Yılmaz, bu buluşmalara dair sosyal medyada şu paylaşımı yaptı: "Son derece verimli toplantılar gerçekleştirdik. Reel sektör temsilcileriyle sektörlerine dair talep, görüş ve önerileri detaylıca ele aldık. Gelecekte de reel sektör temsilcileriyle istişareleri sürdürecek ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz." Bu görüşmeler, sektörel gelişim açısından oldukça önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Cevdet Yılmaz'ın ayakkabı üreticileriyle buluşması, sektör adına önemli bir adım gibi görünüyor. Teknoloji ve inovasyonun bu alanda nasıl bir rol oynayacağı konusunda herhangi bir detay paylaşıldı mı? Özellikle sürdürülebilirlik ve akıllı üretim teknikleri konusunda atılan adımları merak ediyorum. Dijitalleşme ve otomasyonun da sektöre nasıl entegre edileceği önemli bir mesele. Sizce bu buluşmanın ardından, sektörde yakın zamanda teknolojik bir dönüşüm görebilecek miyiz?

Beykoz Riva Köprüsü'nde Korkutan Otomobil Yangını!

1. Konular

1. 1.281.014
  2. Mesajlar

1. 1.678.278
  3. Kullanıcılar

1. 31.733
  4. Son üye

Geri
Üst Alt