Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Aydın'da saygı duruşunda bulunanlarla alay eden şahsa ev hapsi cezası verildi

Atasözü gerçek oldu: Bu köyde ne ekersen onu biçiyorsun...

CHP'deki para kuleleri İBB İddianamesi'nde

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Aydın'da saygı duruşunda bulunanlarla alay eden şahsa ev hapsi cezası verildi

İncirliova ilçesinde, 10 Kasım günü saat 09.05'te sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunan vatandaşlarla alay ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Burhan Z., çıkarıldığı mahkemece ev hapsine çarptırıldı.

691335338c613101__w1200xh727.jpg

Atatürk'ün ebediyete irtihal ettiği 10 Kasım saat 09.05'te sirenler çalarken vatandaşlar saygı duruşuna geçti.

Bu sırada motosikletiyle seyir halinde olan Burhan Z.'nin (31), o anları cep telefonuyla kaydedip, sosyal medyada paylaşarak saygı duruşunda bulunanlarla alay ettiği öne sürüldü.

Görüntülerin kısa sürede yayılması üzerine, ilçede oto yıkama ve çiğ köfte salonu işlettiği öğrenilen Burhan Z.'ye sosyal medyada ve ilçe halkı arasında büyük tepki gösterildi.

MAHKEMEDEN "EV HAPSİ" KARARI ÇIKTI

Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri, Burhan Z.'yi kısa sürede yakalayarak"halkı kin ve düşmanlığa tahrik"suçundan gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Burhan Z., çıkarıldığı mahkeme tarafından ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Ayrıca trafikte cep telefonuyla görüntü çektiği gerekçesiyle kendisine 20 bin lira idari para cezası uygulandı.

Atasözü gerçek oldu: Bu köyde ne ekersen onu biçiyorsun...

CHP'deki para kuleleri İBB İddianamesi'nde

1. Konular

1. 1.284.178
  2. Mesajlar

1. 1.687.360
  3. Kullanıcılar

1. 32.599
  4. Son üye

Geri
Üst Alt