Ayhan Barışıcı

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.163
Meslek
Webmaster
Unvan
İş Adamı

Doğum Tarihi
1962

Ülke
Türkiye

1962 yılında doğan Ayhan barışçı, ilk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladıktan sonra, lise öğrenimini de yine Bursa Erkek Lisesi'nde bitirdi. Bursa Erkek Lisesi'nin ardından iş hayatına atılan Barışıcı, halen özel bir tekstil şirketinde Genel Müdür olarak çalışıyor.
1996 yılında Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapan Barışıcı, halen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyeliğine devam ediyor.
İyi derecede İngilizce ve Arnavutça bilen Barışıcı, evlidir.
Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesidir.

Ayhan Barışıcı'nın yaşamı hakkında bilgiler verilmiş. 1962 yılında Bursa'da doğmuş olan Barışıcı, eğitim hayatını Bursa'da tamamlamış. Lise eğitimini Bursa Erkek Lisesi'nde almış ve iş hayatına atılmış. Halen özel bir tekstil şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Barışıcı, 1996 yılında Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmiş ve hala Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca İngilizce ve Arnavutça dillerini iyi derecede bilmektedir ve evlidir.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. Ayhan Barışıcı'nın iş adamı kimliği ve spor federasyonlarındaki aktif rolüyle topluma katkı sağladığı anlaşılmaktadır.

Aziz Ergen

Arzu Yanardağ

1. Konular

1. 1.282.312
  2. Mesajlar

1. 1.682.320
  3. Kullanıcılar

1. 32.038
  4. Son üye

Geri
Üst Alt