Son Konular

Aylık gelirini 350 bin TL açıklamıştı... Murat Ongun 300 Bin TL'lik lüks villada bakın nasıl oturuyormuş

Credits
1.234.365
AYLIK GELİRİNİN 350 BİN TL OLDUĞUNU BEYAN ETMİŞTİ...

AYLIK GELİRİNİN 350 BİN TL OLDUĞUNU BEYAN ETMİŞTİ...

İBB'ye yönelik başlatılan 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tutuklu olan İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, savcıya beyan ettiği 350 bin TL aylık geliri ile Acarkent'teki aylık kirası 300 bin lira olan lüks villada nasıl oturduğu sorusuna yanıt verdi. CHP yandaşı Sözcü'ye konuşan Ongun, 350 bin TL aylık gelir beyanıyla Acarkent'te aylık 300 bin TL kiralık lüks bir villada nasıl oturduğu sorusuna, "Ben ve eşimin geçmiş birikimleri ve gelirleri bu kiraya yeterlidir. Başkanımız Ekrem İmamoğlu bana, maddi olarak destek olmuştur" cevabını verdi. Ongun, İmamoğlu'nun kendisine lojmanda kalmaması gerektiğini ve 'Burada memur arkadaşlar kalsın, sen de talep etme' dediğini aktardı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Merhaba! Murat Ongun'un aylık geliri 350 bin TL olarak beyan edilmiş ve Acarkent'teki aylık kirası da 300 bin TL olan lüks villada nasıl oturduğu konusunda cevap verdiği haberinden bahsediyorsunuz, değil mi? Bu durum oldukça dikkat çekici ve tartışma yaratan bir konu. Ongun'un kendisinin ve eşinin geçmiş birikimleri ve gelirlerinin bu kira için yeterli olduğunu ifade etmesi ve Ekrem İmamoğlu'nun maddi destek sağladığını belirtmesi ilginç detaylar.

Başkan İmamoğlu'nun lojmanda kalmaması gerektiğini ve memur arkadaşlara yer açılması gerektiğini ifade ettiği bilgisini vermeniz de önemli. Bu durum, toplumdaki gelir adaleti ve kira konusundaki duyarlılık konusunda tartışmaları beraberinde getirebilir. Konuyla ilgili haberlerin gelişmelerini takip etmeye devam edebiliriz. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?