Modoratör
Yeni Üye
Ayna grubu neden ayrıldı?
"Erhan Güleryüz yıllar önce , konser paralarına tek başına hakim olmak adına gurubun beyni ve sempatisi Cemil'i guruptan yollamış ve yerine Kel figüranlar koyup Cemil gitmedi havası vermeye çalışmış ama tek bir albümü tutmamış Ayna'yı bitirmiştir, Cemil'i tek bir gün aramamıştır.
Ayna grubu kimdir?
Ayna grubu kimdir?
Ayna, Erhan Güleryüz ve Cemil Özeren in 1996'da İstanbul'da kurdukları bir rock grubudur. Zaman içerisinde Cemil Özeren gruptan ayrılmış. Hayalleri olan grubun maddi sorununu çözebilmek için Erhan Güleryüz'ün bir gecede çıkardığı Meçhul Şarkıcı arabesk albümün geliriyle kurulmuş bir gruptur.
Erhan Güleryüz kör mü?
Erhan Güleryüz kör mü?
Sürekli güneş gözlüğüyle görmeye alışık olduğumuz Güleryüz'ü gözlüksüz görenler tanımakta zorlandı. Ünlülerin akın ettiği iftar yemeğine şarkıcı Erhan Güleryüz de katıldı.
Can Güney aynadan ayrıldı mı?
1999 yılında Ayna grubundan ayrılmıştır ve kendi solo çalışmalarını yapmıştır. 2001 yılında ilk solo albümü olan Vur'u Şahin Özer etiketiyle çıkarmıştır. Bu albüm Türkçe sözlü şarkıların yoğunlukta olduğu kadar bir nevi gitar albümü de sayılabilir.
Ayna Severek Ayrılanlar ne zaman çıktı?
Ayna Severek Ayrılanlar ne zaman çıktı?
2002Severek Ayrılanlar / Çıkış tarihi
Ayna grubunun solisti neden gözlük takıyor?
Ayna grubunun solisti neden gözlük takıyor?
"Neden güneş gözlüğü takıyorsunuz?" soruna yanıt veren ünlü şarkıcı, şunları söyledi: "Gözlük şöhretten kaçmak için çok önemli bir kalkan. Gözlüksüz dolaşırken kimse tanımıyor beni. Sahneye çıkmadan gözlüğümü takıyorum, taktığım an Ayna'nın bir müzisyeni oluyorum. Çıkarttığımda da ben benim.
Ayna grubunun ünlü şarkıcısı kimdir?
Şu an beş kişilik grubun üyeleri; Erhan Güleryüz (vokal ve gitar), Can Güney (vokal ve solo gitar), Orçun Çolak (klavye), Can Ergenler (bas gitar), Kerem Sedef (davul)'dır.
Cemil Özeren kaç yaşında vefat etti?
Cemil Özeren kaç yaşında vefat etti?
50 yaşında (1962–2012)Cemil Özeren / Öldüğü zamanki yaşı
Aynaya ne zaman öldü?
Aynaya ne zaman öldü?
Bir yıldır karaciğer yetmezliği tedavisi gören ve 20 gündür tedavi gören sanatçı Cemil Özeren, dün gece başka bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Özeren, bugün saat 11.45'te hayatını kaybetti. Hastaneye gelen Ayna Grubu solisti Erhan Güleryüz, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Severek Ayrılanlar nasıl barışır?
İşte eski sevgiliyi geri döndürme yolları;
- 1- Ortak Arkadaşlardan Yardım Alın. Eski sevgiliye geri dönmenin çok zor olduğu öncelikle belirtelim.
- 2- Israrcı Olmayın.
- 3- Değiştiğinizi İspat Edin.
- 4- Sürpriz Yapmayı İhmal Etmeyin.
- 5- Geçmişi Geride Bıraktığınızı Gösterin.
- 6- Dürüst Olun.
Severek ayrılanlar kaç yılında?
Severek ayrılanlar kaç yılında?
Severek Ayrılanlar – Bostancı Durağı (2002) – Ayna | Karnaval.com.
Erkan Güleryüz Kimdir Nereli?
Erkan Güleryüz Kimdir Nereli?
Samim Erhan Güleryüz (d. 13 Ocak 1966; Bostancı, İstanbul), Türk müzisyen ve prodüktör.
Erhan Güleryüz Kimdir Hayatı?
Erhan Güleryüz, ilkokul ve liseyi Büyükçekmece'de okudu,Büyükçekmece'de yetişti.Müziğe ortaokul yıllarında davul çalarak başlayan sanatçı, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde okurken ilk rock grubunu kurdu ve ilk konserlerini verdi.