Son Konular

Ayrılık Mektubu Ornekleri

Credits
1.237.261
Ayrılık Mektupları
Sevgiliye ayrılık mektubu
Ayrılık Mektubu Ornekleri
Bir tanem;
Ayrılık da bir parcası mıdır aşkın? O zaman bedenler ayrılırken, bu emre asi kalbin haykırışları niye? Ayrılık sonu mudur aşkın? O zaman sonsa, daha cok bağlanmanın anlamı ne? Ayrılık mıdır aramıza giren? O zaman isyan etmenin anlamı ne? İmkansız olandır bitmeyen aşk! O zaman bu ayrılığı kabullenememenin sebebi ne?
Evet ayrılıyoruz, ama şunu bir de kalbim anlasa Bedenim senden uzaklaştıkca, kalbim sana daha cok bağlanmasa Sevgimin bitmesi gerekirken, o bir devin haykırışı gibi coğalıp yankılanmasa olmaz mı birtanem?
İlk anımızı hatırlıyorum Sevgini kazanabilmek icin elimden geleni yapmıştım Seni ilk gorduğumde bir bebek kadar mutlu ve huzurluydum Oturduğumuz masada karşı tarafta sen, bu tarafta sevginin şaşkınlığı ile tir tir titreyen o kucuk cocuk bendim Seni lik optuğumde duyduğum utanc kutsallaştırmıştı her opucuğumuzu Tenine dokunmak bile beni oldurmeye yetecek kadar heyecan vericiydi o gun Gulucukler eksik olmuyordu yuzumden Dunya yok olmuştu saki, sadece sen vardın Sen her yerde Şimdi benden uzaktasın Aşk gorevini yaptı ve zaman doldu birtanem Ne cabuk gecti o iki senelik saniyeler Değil tenine dokunmak, hayaline ulaşamıyorum artık Cırpındıkca batıyorum adeta Hayata kustum cunku beni senden, seni benden caldı Kalpsiz bir bedenle, amacsız, cırılcıplak ortada bıraktı beni hayat
Ayrılan sevda yolunu takip ederken, gul bahcelerinin kokuları, kelebeklerin rehberliği eşliğinde sonsuz sevgiyi bulma yolunda, mutlu bir şekilde yurumeni dilemeyi cok isterdim
Ayrılık Mektubu 2
Konuşmak care etmiyor biliyorumSozlerimin bu kadar anlamsız ve değersiz olduğu bir zamanı hic yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin hayat dersi icin sana teşekkur ederimBundan sonra bende artık senin gibi olacağım Yapmacık sevda sozcuklerim hep seninle olacakCanım oyle yanıyor, icim oyle acıyorki Ne yaptım sana anlamadım bunları haketmek icinHic mi sevmemiştin beni soyleSenin icin neleri feda ettim bir bilsen
Ama hic bir zaman bilemeyeceksin
Her şey duzeldi derken aslında herşeyi bitirmişiz
Yolumuz ayrılıktan yanaymış sevgiliYaprakları sararmış bir ağac gibiyimŞimdi gozlerim boş boş bakıyor uzaklara
Susuyorum artık
Hic Konuşmamak Uzere
Sana bir kelime bile etmeyeceğim
Ozleyeceksin Sesimi
Duyamayacaksın Tenimin Kokusunu
Ve Ben Bu Gece Sonsuz Olacağım
Seninle Aynı Toprakta Bile Olmayacağım
Seni seviyorum diyordun, Sensiz Yaşayamam Diyordun
Aslında Sen Hep Bensiz Yaşamışsın
Ve Beni Hic Ama Hic Sevmemişsin
Belliki Sana BirŞey Verememiş
Ve Seni Hic Mutlu Edememişim
Bende Bulamadığın Mutluluğu Bulman Dileğiyle
ALINTI

Sevgili,

Ayrılık acaba aşkın bir parçası mıdır? Bedenler ayrılınca, kalbin neden isyan eder? Aşkın sonu ayrılık mıdır? Daha çok bağlanmak sonsa, bu ayrılığın anlamı nedir? Araımıza giren ayrılık mıdır? İmkansız olan bitmeyen aşk! Bu durumda ayrılığı kabullenememenin sebebi nedir?

Evet, ayrılıyoruz, ama kalbimin de bunu anlamasını isterdim. Bedenim senden uzaklaştıkça, kalbim neden sana daha çok bağlanıyor? Sevgim bitmeliyken, neden coşkuyla çoğalıp yankılanıyor birtanem?

İlk anımızı hatırlıyorum. Seni kazanabilmek için elimden geleni yapmıştım. Seni ilk gördüğümde bir bebek kadar mutlu ve huzurluydum. Seni gördüğümde içimde huzur ve mutluluk dalgaları vardı. Şimdi ise benden uzaktasın. Aşk görevini tamamladı ve zaman doldu birtanem.

Ne kadar hızlı geçti o iki senelik zaman dilimi… Sadece senin varlığınla dolu bir dünyada yaşamıştım. Şimdi senin uzaklığınla cebelleşiyorum adeta. Hayaline ulaşamamak beni tarifsiz bir hale getiriyor. Hayata tükürdüm, çünkü beni senden, seni de benden aldı.

Ayrılan sevda, güllerin kokusu ve kelebeklerin eşliğinde sonsuz sevgiyi bulabilmen dileğiyle mutlu yolculuklar dilerim.

**Ayrılık Mektubu 2**

Artık konuşmanın bir önemi kalmadığını biliyorum. Sözlerimin anlamsız ve değersiz olduğu bir dönem yaşamamıştım. Beni sevmediğini anladım. Bana verdiğin hayat dersi için teşekkür ederim. Bundan sonra ben de senin gibi olacağım. Yapay sevdalara dair sözlerim hep seninle olacak. İçim yanıyor, acıyı hissediyorum. Ne yaptım da bunları hak ettim? Hiç mi sevmedin beni? Benim için neleri feda ettiğini bilsen…

Her şeyin düzeldiğini düşünürken aslında her şeyin bittiğini fark ettik. Yolumuz ayrılığa gidiyormuş sevgilim. Yaprakları sararmış bir ağaç gibiyim. Gözlerim uzaklara bakıyor boş boş. Artık susuyorum. Konuşmayacağım sana bir daha. Özleyeceksin sesimi, tenimin kokusunu alamayacaksın. Ve bu gece ben sonsuz olacağım. Seninle aynı topraklarda olmayacağım. "Seni seviyorum" diyordun, "Sensiz yaşayamam" diyordun. Aslında hep ben olmadan yaşamışsın. Ve beni hiç sevememişsin. Belli ki sana bir şey verememişim ve mutlu edememişim. Senin bulamadığın mutluluğu başkasında bulman dileğiyle.

Güzel duyguları paylaştığınız için teşekkür ederim. Hayatınızdaki değişimlerin sizi olumlu şekilde etkilemesini dilerim. Sevgiler.

Turkiye'de İlk Karaciğer Nakli

Cyclone elektrikli süpürge ne demek?