Son Konular

Ayvacık'ta 4 Bin 176 Öğrenci Karne Aldı

Credits
1.235.088
ayvacik-ta-4-bin-176-ogrenci-karne-aldi-18769097_amp.jpg

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte, 4 bin 176 öğrenci sevinçle karne aldı.

Karne dağıtım törenine katılan Ayvacık Kaymakamı Salih Sak, öğrencilere keyifli bir tatil geçirmelerini temenni etti.

Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Enver İnanç, eğitim ve öğretim yılının sona ermesi hakkında, "Bir eğitim dönemi daha geride kaldı. Öğrencilerimiz, verimli bir tatil geçirerek bedenen ve zihnen dinlenecekleri, sosyal ve kültürel aktivitelerle keyifli zamanlar geçirecekleri bir sürece adım atıyorlar." şeklinde konuştu.

Bakan Yaşar Güler 2'nci Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti

İskenderun'da Motosiklet Sürücüsü Kaza Sonrası Yaralandı

Benzer Konular

Nevşehir'deki 48 Bin 669 Öğrenci Yaz Tatiline Girdi Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının son bulması vesilesiyle Yunus Emre İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Fidan, öğrencilerin sevinçli anlarına tanıklık ederek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sivas'ın Ulaş ilçesinde öğrenim gören 877 öğrenci, karne sevinci yaşadı. İlçenin Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez, Ulaş İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle birlikte coşkuyla kutladı. Karne dağıtım töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Karacalar'la birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
2
Elazığ'da 122 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı Elazığ'da 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 122 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 2024-2025 eğitim öğretim yılı sona erdi ve milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. 553 okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bingöl'de eğitim gören 57 bin 697 öğrenci, 367 okulda karnelerini aldı. Vali Ahmet Hamdi Usta, karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel ile birlikte Mimar Sinan İlkokulu'nu ziyaret eden Vali Usta, öğrencilere karnelerini ve hediyelerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, 51 okulda öğrenim gören toplam 5 bin 892 öğrenci, merakla bekledikleri karne gününü kutladı. Öğrenciler, karnelerine kavuşmanın heyecanını yaşarken, ilçedeki eğitim kurumlarında düzenlenen törenler renkli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.389
  2. Mesajlar

1. 1.679.236
  3. Kullanıcılar

1. 31.808
  4. Son üye

Geri