Azra Akın Kivanc Tatlıtuğ a ne Iftirasi atti?
Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam. Azra, onu elden kaçırma korkusu ile iftira attı" iddiasında bulunmuştu.
Azra Akın Kıvanç için ne dedi?
Bir dönem sevgili olan ikilinden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman "Kıvanç' a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi. Azra Akın iddialara bakın nasıl yanıt verdi. Azra Akın'dan eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ hakkında o iddiaya yanıt gecikmedi!
Erkan Özerman ne demiş?
Erkan Özerman ne demiş?
Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Bir dönem sevgili olan ikiliden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman, "Onun Kıvanç'a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi.
Erkan Özerman Kıvanç Tatlıtuğ Sevgili mi?
Erkan Özerman, bir dönem sevgili olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında dikkat çeken iddialara yer verdi.Erkan Özerman,"Onun Kıvanç'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı.
Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın neden ayrıldı?
Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ, 11 yıllık ilişkilerini noktaladı. 11 yıllık ilişkilerini 4. kez noktaladıklarını gönderdikleri basın açıklamasıyla duyuran Azra Akın Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin ayrılık nedeni de belli oldu: Evlilik baskısı..
Idil Fırat ve Kıvanç Tatlıtuğ neden ayrıldı?
Idil Fırat ve Kıvanç Tatlıtuğ neden ayrıldı?
"Kıvanç ile ilişkimiz boyunca kavga, gürültü, kıskançlık, kişisel çatışma gibi şeyler yaşamadık. Gayet dostça ayrıldık. Ayrılığımızın nedeni benim Londra'ya master'a gitmem. Araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmama adına bu kararı aldık…"
Demir Koru kaç yaşında?
3 yaşında (2018)Demir Koru / Yaş
Azra Akın'ın kocası Atakan Koru ne iş yapıyor?
Azra Akın'ın eşi Atakan Koru, ünlü bir AVM'de kafe işletmeciliği yapıyor. Aslen Edirneli olan Atakan Koru'nun ailesi, İpsala'da mütevazi bir hayat sürdürüyor. Spor salonunda tanışarak evlilik kararı alan çiftin, Demir adında bir de oğulları bulunuyor.
Best Model yarışmasını kim düzenliyor?
Best Model yarışmasını kim düzenliyor?
Best Model of Turkey (Türkçe: Türkiye'nin En İyi Modeli), Erkan Özerman tarafından düzenlenen bir modellik yarışması.