Son Konular

"Baba ve Oğulları Kahramanmaraş'ta Sınav Heyecanı!"

Credits
1.239.051
6-universite-bitiren-baba-kiziyla-ayni-sinift-18776186_amp.jpg

Kahramanmaraş'ta Gerçekleşen AYT Sınavında Ailecek Birlikte Sınava Giren Kozalak Ailesi

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumu, Kozalak ailesi için unutulmaz bir deneyime dönüştü. Mühendis baba Murat Kozalak (46), daha önce altı üniversiteden mezun olmuş bir isim olarak, kızı Zeynep (20) ve oğlu Şevket (18) ile aynı anda sınava girerek dikkatleri üzerine çekti.

Zeynep Kozalak, babasıyla aynı sınıfta sınava girmenin kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu dile getirdi. Baba-oğul ise bu deneyimi birlikte yaşamanın keyfini çıkardıklarını belirtti.

Murat Kozalak, bugüne kadar birçok sınava girmiş olsa da, kızı ve oğluyla aynı anda sınava girmenin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı. Eğitimin hayat boyu sürdüğünü düşünen Kozalak, bu sürecin herkes için farklı olduğunu ve herkesin kendi hedeflerini tamamlamak adına çaba gösterdiğini ifade etti. Bu deneyimin onun için özel bir anı olduğunu belirten Kozalak, hayatın zorluklarla dolu bir sınav olduğunu ancak eğitimin bu süreci daha da anlamlı kıldığını dile getirdi.

Papa'dan Çarpıcı Mesaj: Savaşın Acılarına Son Vermeliyiz

"Genç Dalgalara Karşı Zafer Kazandı, Mudanya'da Kurtarıldı!"

Benzer Konular

Van'da yaşayan İbrahim ve İsmail Yaşin kardeşler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren kızları Hicret ve Zehra ile birlikte sınav heyecanını paylaştılar. Hem kızlarına ilham olmak hem de ortak bir deneyim yaşamak amacıyla sınava giren üniversite mezunu babalar, ailecek sınav stresine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Edirne'de yaşayan bir aile, kızlarına destek olmak ve eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi. Koray Taş (50) ve Gülden Taş (45) çifti, 19 yaşındaki kızları Sirel Sacide Taş ile birlikte Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde sınava girmenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Tekirdağ'da yaşamını sürdüren 44 yaşındaki Turhan Durukan, oğluyla birlikte Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi. Eğitim hayatına ara veren Durukan, beş yıl önce açık öğretim sistemiyle ortaokul ve lise eğitimini tamamlayarak tekrar okul hayatına geri döndü. Üniversite hayali kuran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) heyecan dolu bir şekilde başladı. İzmir'deki adaylar sınav salonlarında ter dökerken, veliler ise okul bahçelerinde bekleyiş içindeydi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Mardin'de Bir Baba, Kızına Destek Olmak İçin YKS Sınavına Katıldı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Ahmet Cengiz, üç üniversite diplomasına sahip olmanın gururunu yaşarken, kızı Semanur'un Yüksek Öğretim Sınavı'na (YKS) girmesiyle birlikte ona destek olmak amacıyla sınava katıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.649
  2. Mesajlar

1. 1.679.859
  3. Kullanıcılar

1. 31.868
  4. Son üye

Geri