Son Konular

babalar gunu ne zaman kutlanır

Credits
1.237.171
2019 babalar gunu ne zaman kutlanır
images2019babalargununezamankutlanir5ad10a81e33ba
Babalar gunu hem ulkemizde hem de dunyanın pek cok farklı ulkesinde her yıl kutlanan ozel bir gundur Haziran ayının 3 Pazar'ında kutlanan "Babalar Gunu 2019 yılında 21 Haziran'a denk geliyor
Babalar Gunu ilk olarak 19 Haziran 1910 tarihinde Amerika'da kutlanmıştır Ancak bu tarihte henuz resmi olarak kutlanmaya başlanmamış olan Babalar Gunu 1966 yılında resmiyet kazanmıştır 1972 yılında ise yasal olarak Amerikada resmi tatil ilan edilmiştir
Babalar Gunu ulkemizde her yıl Haziran ayının ucuncu Pazar'ında kutlanmaktadır Bu sene 21 Haziran tarihinde kutlayacağımız Babalar Gununde babanıza alacağınız hediyeler hakkında da kucuk ipucları verelim istiyoruz
Babanıza hediye olarak alacağınız hediye alternatifleri arasında; parfum, gomlek, ayakkabı, cuzdan, kalem seti, cakmak, elektronik album, evrak cantası gibi hediyeler dışında, uzerinde resminizin bulunduğu bir kupa, yaza hazırlık olması icin guzel bir guneş gozluğu, ailecek gidilecek bir tiyatro etkinliği, bir akşam yemeği de tercih edebilirsiniz
Babanız icin en ozel hediye sizin sectiğiniz hediye olacaktır Hediye paketinizin uzerine yazacağınız Babalar Gunu icin anlamlı bir soz arıyorsanız;
Canım babam! Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve guven verdi Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar gunun kutlu olsun
Derdimi, neşemi, huznumu, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar gunun kutlu olsun!
Evimizin guneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir gunumde değil her gunumdesin Babalar gunun kutlu olsun
Fedakarlık, sevgi, sabır ve guzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gun değil her gun cok seviyorum Babalar gunun kutlu olsun
Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Biricik babamsın Seni cok seviyorum Hayatın anlamı ve tum guzelliklerini oğreten adam, benim sevgili babam Babalar gunun kutlu olsun
Senin gibi bir babaya sahip olduğum icin ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim
Seni seviyorum canım babacığım bugun başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar gunun kutlu olsun

Babalar Günü, her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar'ında kutlanır. 2019 yılında Babalar Günü 21 Haziran'a denk gelmektedir. Bu özel gün, dünyanın birçok farklı ülkesinde ve bizim ülkemizde de kutlanmaktadır.

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910 tarihinde Amerika'da kutlanmıştır. Ancak bu tarihte henüz resmi olarak kutlanmaya başlanmamış olan Babalar Günü, 1966 yılında resmiyet kazanmıştır ve 1972 yılında Amerika'da yasal olarak resmi tatil ilan edilmiştir.

Babalar Günü, babalarımızı sevgi ve saygıyla anma fırsatı sunar. Bu özel günü babanıza alacağınız bir hediye ile daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Hediyeler arasında parfüm, gömlek, ayakkabı, cüzdan, kalem seti, çakmak, elektronik aletler, evrak çantası gibi seçenekler bulunmaktadır. Bunların dışında, babanızın hoşuna gidebilecek uzerinde resminizin bulunduğu bir kupa, güneş gözlüğü, tiyatro etkinliği veya ailece gidilecek bir akşam yemeği gibi alternatifleri de değerlendirebilirsiniz.

Öte yandan, hediye paketinizin üzerine yazabileceğiniz anlamlı sözler de Babalar Günü'nü daha özel kılabilir. Örneğin: "Canım babam! Varlığın hep yureğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum, iyi ki varsın. Babalar günün kutlu olsun" gibi güzel ve anlamlı ifadeler seçebilirsiniz.

Babanıza vereceğiniz en değerli hediye, sizin sevginiz ve desteğinizdir. Babalar Günü'nü babanızla birlikte geçirmek ve ona duygularınızı ifade etmek en güzel hediye olacaktır. Unutmayın, onların bu özel gününü kutlamak ve sevginizi göstermek her zaman önemlidir. Babalar Günü'nüz kutlu olsun!

Turkiye’nin ilk Kelebekler Vadisi

Kim Milyoner Olmak İster’de 1 milyonluk sorular