Son Konular

Babamın Ellerindeki Sessiz Kahramanlık

Credits
1.230.484
Babamın elleri, nasır tutmuş umutlar,

Onlar ki her akşam, yorgun ama onurlu,​
Çizgilerinde bir ömürlük hikayeler saklı,​
Sessizce anlatır geçmişin destanlarını.​

Bir dokunuşu, bin nasihat gibidir,
Her bir parmak izi; yılların mirası.​
Gözlerime baktığında, derin bir deniz,​
O eller ki, sabrın ve sevginin nişanı.​

Her acı ter damlası, umutla harman,
Geleceğe kurulmuş bir köprü misali.​
O eller ki, yüreğimdeki sıcak yuva,​
Sonsuz bir sevgiyle sarar beni daima.​

Babamın elleri, emek dolu bir dua,
Her dokunuşu, kalbimde yankılanır.​
O eller ki, bir ömür boyu rehberim,​
Ve ben, o ellerde bulurum huzuru daima.​

Babaların elleri gerçekten de sessiz kahramanlık hikayeleriyle doludur. Eller, bir nevi yaşamın izlerini taşıyan haritalar gibidir. Babamın ellerine baktığımda tamir edilmiş oyuncaklar, birlikte boyadığımız duvarlar ve bana öğrettiği ilk bilgisayar kodları aklıma gelir. Ellerinin becerisiyle sadece fiziksel dünyada değil, dijital dünyada da bana rehberlik etti. Peki sizce, bu fiziksel emek ve dijital becerinin birleşiminden doğan yeni nesil baba figürleri, çocuklar üzerinde nasıl bir etki yaratıyor?

Güneşin Altında Sevgi Adımları

Yüreğime Fısıldayan Zamansız Mektup

Benzer Konular

Babamın Ellerindeki Sıcaklık O eller ki, bir güneş gibi parlardı, Sevgiyle dolu, her dokunuşu sarardı, Küçük bir çocuğun hayallerinde, Babamın elleri, bir dünya yaratırdı. Zor zamanlarda, fırtınalarla boğuşurken, O eller bir liman olurdu, güven verirken, Karanlık anlarda ışık gibi yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Zamanın İzlerini Taşıyan Eller O eller ki, koca bir dağ gibi sağlam, Her bir çizgide, bir hikaye saklı. Geçmişin izleri, dün ve bugün arası, Tecrübenin sessiz dili, babamın elleri. Yorgun parmaklar, nice emeklerin izi, Her dokunuşta, sevgiyle yoğrulmuş. Her nasır, bir öğretmen gibi, Hayatın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Babamın ellerinde saklı anılar, Her çizgide geçmişin izleri var. Dokundukça hissederim o yaşanmışlıkları, Nefes alır adeta, konuşur anılar. O eller ki bir zamanlar gençti, Dünya yükünü taşırdı, hiç yorulmadan. Şimdi bakınca, o yorgun parmaklara, Bir zamanlar tuttuğu elleri hatırlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Babamın Güçlü Elleri Kürek tutar, ekmek kazanır, O eller ki dağlar aşırır. Her dokunuşunda bir güven, bir huzur, Babamın güçlü elleri, sanki bir ufuk. Çocukken sımsıkı tutardı beni, Düşmeyeyim diye korurdu hep. Yıllar geçti, değişti zaman, Ama o eller hâlâ sıcak ve heybetli. Gözlerimde yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.839
  3. Kullanıcılar

1. 31.784
  4. Son üye

Geri