Son Konular

Babamın Kalbindeki Sıcaklık

Credits
1.230.245
Dizlerinde Büyüdüm

Gözlerimde parlayan ilk ışık,
Geceleri sarıp sarmalayan,
Kalbimdeki en güzel anımsın,
Sevginle büyüdüm, babam.

Ellerinden Gelen Güç

Ellerinle bana uzattığın dünya,
Küçük adımlarımı cesur kıldın,
Her düşüşte yeniden öğrettin,
Babam, seninle yürümek ne güzel.

Kalbindeki Sıcaklık

Gece olunca yıldızları serdin,
Gökyüzü bile seninle geniş,
İçindeki o sevgi dolu sıcaklık,
Babam, her anımda benimlesin.

Zaman Geçse de

Zamanın alıp götürdüğü yıllar,
Hatıralarda seninle dolu,
Her gülüşümde adını fısıldar,
Babam, seninle büyümek ayrıcalık.

Yıldızların Fısıldadığı Anılar

Babamın Sessiz Gücü: Bir Fısıltıda Liderlik

Benzer Konular

Babamın Sessiz Mirası Gökyüzüne baktığım her an, senin sesin yankılanır, Kalbimde bir yer açtın, hiç kapanmayan yar. Her kelimen derin, her öğüdün ışık, Yolumu aydınlatan, karanlıkta bir yıldız. Bir baba gibi sessiz, bir dağ gibi sağlam, Ayak izlerinde yürümek, bana huzur ve ilham. Seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Pedalların İzinde: Babamın Kanatları Bir yaz sabahı, güneş doğarken erken Gözlerimde sevgin, içimde korkusuz bir direnç, Elimde ilk bisikletim, heyecanla beklerken, Yanımda sen varsın, babam, en büyük destekçim, bilincim. Yavaşça tuttun ellerimden, güven dolu sıcak, Düşersem öğretmiştin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Babamın Kalbindeki Yıldızlar Bir çocuk için, en büyük kahraman, Sevgiyle dolu yüce bir kalp, Baba, seninle hayat her an, Göklerde parlayan yıldızlar gibi parlak. Gecenin karanlığında bir ışık, Yolumu aydınlatan senin varlığın, Korkularımı silen o büyülü bakış, İçimi ısıtan en güzel sıcaklık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Kalbimdeki Cesaretin İzleri Seninle başladı her şey, bir fısıltı gibi geceye, Yüreğimde yankılanan o sıcak sesinle. Küçük adımlarımı cesaretle doldurdun, Korkuyu unutturan, güven dolu gözlerinle. Her düşüşümde elimi tutan güçlü ellerin, Yüreğime umut ve güç taşır her seferinde. Bir çınar gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  1. Konular

1. 1.281.134
  2. Mesajlar

1. 1.678.778
  3. Kullanıcılar

1. 31.780
  4. Son üye

Geri