Son Konular

Babamın Melodilerde Saklı Anıları

Credits
1.238.994
Babamın Melodilerde Saklı Anıları

Köşede sessizce duran o eski gitar,
Babamın ellerinde can bulan nağmeler,
Her telinde saklı bir anı var,
Kalbimde yankılanan unutulmaz ezgiler.

Çocukluğumun en güzel hatırasıydı,
Her akşam onun sesiyle büyüdüm ben,
Babamın ruhu notalarda gizliydi,
O gitarla tanıdım aşkı ve özlemi derinden.

Zaman geçti, yıllar aktı usulca,
Babamın sesi hala kulağımda,
O eski gitar şimdi benim kucağımda,
Babamın hatırası, gönlümde saklı bir armağan.

Gitarın tellerinde titreyen anılar,
Bir babanın mirası, sevgi dolu,
Kalbimde daima yaşayan o melodiler,
Babamın sesiyle, ruhumda yankılanır durur.

Saatin Sessiz Fısıltısı

Babamın Gölgesinde İlk Ağın Büyüsü

Benzer Konular

Eski Şarkılarda Saklı Anılar Bir melodi çalar hâlâ, gecenin sessizliğinde, Babamın sesinden yankılanır, ruhumda derin bir izde. Her notasında yaşanmışlık, her sözünde bir anı, Sanki zamanda yolculuktur, geçmişe uzanan bir sani. Oturur yanı başımda, anlatır nağmeleriyle hayatı, Gözlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Babamın Notalarında Saklı Anılar Her sabah uyandığımda duyardım o ezgiyi, Babamın sesiyle hayat bulan eski bir melodiyi. Kalbimde yankılanan o tanıdık notalar, Beni geçmişe götüren, huzurla dolu anılar. O şarkılar ki, sevgiyle örülmüş ince ince, Babamın sarsılmaz gücü, yüreğimde bir bilmece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Babamın Fısıltılı Frekansları Her gece gizlice açıldığı o eski radyo, Babamın ruhunu anlatır bir melodi gibi. Kulağımda fısıldar en derin sırları, Hatıralar arasında dans eden bir peri. Sessiz gecelerde yansır dalgalarına, Babamın gençliğinden kalan ezgiler. Kalbimde saklı bir kutu, açılmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Kalbimde bir ezgi, babamdan yadigâr, Her notasında sevgi, her sözünde bahar. Geceleri fısıldar, yıldızlara ulaşır, Babamın sesiyle ruhumda bir fırtına kopar. Çocukluk düşlerim, o nağmelerle beslendi, Her anı, bir hatıra, içime nakşedildi. Babamın sesiyle büyüdüm ben, Kâh neşeyle dolup, kâh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Babamın Türkülerinde Saklı Anılar Gecenin sessizliğinde yankılanır, Dudaklarından dökülür eski ezgiler, Her notasında ruhumda yankı bulur, Sevgiyle sarar, her derdi def eder. Babamın gözlerinde parlayan ışık, Türkülerin içinde saklı bir sırdır, Geçmişteki anılar bir bir canlanır, Her dizesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.646
  2. Mesajlar

1. 1.679.855
  3. Kullanıcılar

1. 31.868
  4. Son üye

Geri