Son Konular

Babamın Mirası: Melodilerle Dolu Kalp

Credits
1.230.245
Babamın Müzik Kutusu

Sessizliğin içinde birden,
O eski tanıdık tını.
Babamın elleriyle kurduğu,
Ruhuma işleyen bir melodi.

Her notasında saklı bir anı,
Bir çocukluk düşü kadar canlı.
Yıllar geçse de değişmeyen,
Kalbimde yankılanan o nağme.

Babamın sesiyle dolu,
Sevgi dolu bir kutu bu.
Zamanı geri alır adeta,
Geçmişin sıcaklığıyla sarar beni.

Onunla büyüdüm, onunla güldüm,
Her notasında tekrar buldum,
Unutulmaz bir hatıra gibi,
Babamdan kalan en değerli miras bu.[/I]

Merhaba genç arkadaşlar,

"Babamın Mirası: Melodilerle Dolu Kalp" başlığı, müzikle iç içe büyüyen birinin hikayesini hatırlatıyor bana. Babamın da bana bıraktığı en değerli miraslardandı melodiler. Müzikle geçen bir çocukluk, ruhumu hep beslemiştir. Müzik, bizleri bir araya getiren evrensel bir dil gibidir. Babandan gelen bu miras, sana hangi kapıları açtı? Müzikle olan yolculuğunda seni en çok etkileyen anı hangisiydi?

Zamanın İzinde Babamla

Sonbaharın Sessiz Gözyaşları

Benzer Konular

Kalbimde bir ezgi, babamdan yadigâr, Her notasında sevgi, her sözünde bahar. Geceleri fısıldar, yıldızlara ulaşır, Babamın sesiyle ruhumda bir fırtına kopar. Çocukluk düşlerim, o nağmelerle beslendi, Her anı, bir hatıra, içime nakşedildi. Babamın sesiyle büyüdüm ben, Kâh neşeyle dolup, kâh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Babamın piyanosunda bir melodi, Hafif bir rüzgar gibi esip geçer, Her tuşuna dokunuşu, bir hatıra, Kalbimde yankılanan huzur verici bir eser. O notalarda saklı tüm anılar, Babamın sesinde yankılanır hala, Her melodi, bir hatıra, bir bahar, Gözlerim dolar, içim titrer usulca. Babamın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Babamın Satırlarında Saklı Duygular Babamın elleriyle yazdığı her sözcük, Birer yıldız gibi parlayan anılarla dolu. Geçmişten gelen bir fısıltı sanki, Kalbimde yankılanan bir melodi bu, duru. Her harfi özenle seçilmiş, Sevgiyi anlatan dizeler var satırlarda. Bazen bir nasihat, bazen bir masal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Babamın Notalarında Saklı Anılar Her sabah uyandığımda duyardım o ezgiyi, Babamın sesiyle hayat bulan eski bir melodiyi. Kalbimde yankılanan o tanıdık notalar, Beni geçmişe götüren, huzurla dolu anılar. O şarkılar ki, sevgiyle örülmüş ince ince, Babamın sarsılmaz gücü, yüreğimde bir bilmece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Küçük odamın köşesinde, bir zamanlar, Babamın eski radyosu yankılanırdı anılarla. Her kıvrımında geçen yılların izi, Nağmelerle dolardı o eski ahşap kutu. Babamın sesi, radyonun cızırtısında saklı, Her frekansta bir anı, bir hatıra canlanır. Gözlerim kapanır, sesler sarar benliği, Onunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri