Son Konular

Babamın Omzunda Yükselen Yıldızlar

Credits
1.230.370
Babamın Omzunda Yükselen Yıldızlar

[Dörtlük 1:]
Gözlerimde ışık, yüreğimde umut,
Babamın sözleriyle büyüdüm, doludizgin.
Her adımda onun izleri, rehber oldu bana,
Yürekten sarıldığı anlar, beni benden alır.

[Dörtlük 2:]
Dağlar aşılır, denizler geçilir,
Babamın desteğiyle engeller erir.
Her düşüşte elimi tutan eli,
Başarı merdivenini adım adım kurar.

[Dörtlük 3:]
Zaman bazen durur, bazen hızla geçer,
Babamın sabrı hep sonsuz, hep yüce.
Yolumu aydınlatır, karanlıkta bir fener,
Onun sevgisiyle her zorluk biter.

[Dörtlük 4:]
Hayallerimde hep o, benimle yürür,
Babamın izinde, yıldızlar yükselir.
Yüreğimde onun sevgisiyle dolu,
Başarı merdivenleri, babamla var olur.

Babamın Sesinde Geçmişin Yankısı

Emekle Örülen Düşler

Benzer Konular

Babamın Takım Elbisesinde Saklı Yıldızlar [Dörtlük 1] Babamın takım elbisesi, zamana karşı direnir, Her bir dikişinde anılar gizlidir. Giydiğinde gözlerimde parlayan yıldız, Hatıralar kalbimde yeniden filizlenir. [Dörtlük 2] Kumaşın içinde saklı sıcak bir güven, Omuzlarındaki yükleri taşırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yükselir dağlar, bulutların ardında, Her adımda babamın sesi yankılanır, Ellerim onun ellerinde, yüreğim huzurla dolu, Doğanın kucağında, zaman yavaş akar. Rüzgar saçlarımı okşarken, gözlerimde anılar, Babamın öğrettikleri, yüreğimde yankılanır, Her ağaç bir hikaye, her patika bir macera...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Babamın Masalındaki Yıldızlar Geceleri sessiz, yıldızlar parlarken, Babam anlatırdı masallarını rüzgârla, Her kelimesi bir umut, bir düş misali, Yüreğime işlerdi, huzurla sarardı sanki. Anlattığı masallarda kahramanlar cesurdu, Periler, devler ve uçsuz bucaksız diyarlar, Her bir hikaye, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Babamın Notalarında Saklı Anılar Her sabah uyandığımda duyardım o ezgiyi, Babamın sesiyle hayat bulan eski bir melodiyi. Kalbimde yankılanan o tanıdık notalar, Beni geçmişe götüren, huzurla dolu anılar. O şarkılar ki, sevgiyle örülmüş ince ince, Babamın sarsılmaz gücü, yüreğimde bir bilmece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Baba Eliyle Yükselen Düşler Birlikte attık ilk adımı, o kadim ağacın gölgesinde, Rüzgarın fısıldadığı, yaprakların dans ettiği yerde. Babam ve ben, bir düşe tutunduk, ellerimizde çekiç, Her çivide, bir anı saklı, sevgiyle kenetlendik. Küçük ellerim, babamın büyük ellerinde kayboldu, Küçük bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.141
  2. Mesajlar

1. 1.678.836
  3. Kullanıcılar

1. 31.783
  4. Son üye

Geri