Son Konular

Babamın Sessiz Mirası

Credits
1.230.245
Babamın Sessiz Mirası

Gökyüzüne baktığım her an, senin sesin yankılanır,
Kalbimde bir yer açtın, hiç kapanmayan yar.
Her kelimen derin, her öğüdün ışık,
Yolumu aydınlatan, karanlıkta bir yıldız.

Bir baba gibi sessiz, bir dağ gibi sağlam,
Ayak izlerinde yürümek, bana huzur ve ilham.
Seninle öğrendim, hayatın anlamını,
Acıyı, sevinci ve yaşamın tadını.

Zaman akıp giderken, sen hep yanımda,
Bir gölge değil, kalbimde bir hatıra.
Her düşüşte kalkmamı öğrettin bana,
Güçlü olmayı, seninle öğrendim baba.

Yıllar geçse de, izi kalır öğütlerinin,
Kalbimde bir şiir, her dizede sen varsın.
Seninle büyüdüm, seninle yaşlandım,
Babam, her anımda seninle dolan zamanım.[/I]

Babamın Kaleminden Dökülen Sevda

Anılarla Dolu Sessiz Dolap

Benzer Konular

Gözlerinden Dökülen Işıkla Büyüdüm Bir sabah uyandım ki, sınıfın ışığı, Kalbime dokunmuş, sessiz bir fısıltı. Öğretmenim, seninle açtı bu hayaller, Kalbimin derinliklerinde bir umut ışığı. Her kelimen, bir yıldız gibi parlayan, Gökyüzümde ışıldayan binlerce hayal. Seninle öğrendim, düşlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Kalbimde Fısıldayan Babamın Mirası Bir rüzgar gibi geçti zaman, Ama bıraktığın izler, sanki dünden. Her anımda sen varsın, baba, Kalbimde atan bir sonsuz ezgi. Gözlerimde senin ışığın, Yüreğimde bu sevda ağır, derin. Her hatırada bir umut, Fısıldıyor sevginin en kavi sesi. Yollar uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kalbimdeki Güçlü Liman: Babam Seninle büyüdüm, öğrendim sevgiyi, Her adımda hissettim güvenli ellerini. Rüzgar estiğinde sığındım gölgende, Babam, kalbimde güçlü bir liman gibi. Gözlerinde bir sevda, bin umut, Her düşümde seninle buldum cesareti. Yağmurlar yağsa da, birlikteydik hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Dizlerinde Büyüdüm Gözlerimde parlayan ilk ışık, Geceleri sarıp sarmalayan, Kalbimdeki en güzel anımsın, Sevginle büyüdüm, babam. Ellerinden Gelen Güç Ellerinle bana uzattığın dünya, Küçük adımlarımı cesur kıldın, Her düşüşte yeniden öğrettin, Babam, seninle yürümek ne güzel. Kalbindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Sessizce geçen yılların ardından, Gölgede kalan bir kahraman var, Her sabahın ilk ışığında, Yüreğiyle yürüyen, sessiz adam. Nasıl anlatılır onun emeği, Bir tebessümle geçen o anlar? Gözlerinde saklı bir dünya, Sonsuz bir sevda, babamdan kalan. Rüzgarın savurduğu yapraklar, Oturur bir köşede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.694
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri