Son Konular

Babasına şok edici sözlerle tepki veren kişiye ceza!

Credits
1.230.245
yatakta-inleyen-babaya-sok-sozler-b-kunda-bogul-18769266_3366_amp.jpg

Avcılar'da yaşayan 70 yaşındaki Mehmet Hulusi A., oğluyla yaşadığı evde yüksek sesle bağırınca komşuların dikkatini çekti. Bu durumu fark eden komşular, hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler, yaşlı adamı camdan içeri girerek buldu. Bir süre önce evden ayrıldığı anlaşılan Mehmet Hulusi A.'nın oğlu Burak A. ile iletişim kuruldu. Ancak Burak A., tepki göstererek evin önüne gelip komşularla tartıştı. Şeker hastası olduğu belirlenen babasına hakaret eden Burak A., sokaktan ayrılarak evlerine döndü.

Olay, Gümüşpala Mahallesi'nde Babalar Günü akşamında gerçekleşti. Mehmet Hulusi A. ve oğlu aynı binanın giriş katındaki dairede yaşıyorlardı. Yaşlı adamın inleme sesleri üzerine komşular, durumu yetkililere bildirdi. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaşlı adamı kontrol etti. Ekipler, yatağında hareketsiz yatan Mehmet Hulusi A.'yı buldu ve oğluyla iletişim kurmasını sağladı. Ancak oğlu Burak A., itfaiye erine sert tepki göstererek durumu küçümsedi.

Burak A., itfaiye erine "Neden buradasınız? Ben babamla ilgileniyorum, her şeyle ben ilgileniyorum. Kim aradı sizi?" şeklinde tepki gösterdi. Olayın ciddiyetini anlatan ekipler, Burak A.'nın tepkileriyle karşılaştı. Babasının sağlığı hakkında endişelenen komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, durumu kontrol altına almaya çalıştı. Ancak Burak A., olayı abartılı bulduğunu belirterek itfaiye eriyle tartıştı.

Polis memuru ise Burak A.'ya sakin olması gerektiğini anlattı ve durumu abartmaması gerektiğini belirtti. Ancak Burak A., polis memuruna karşı da agresif tavırlar sergileyerek olayı daha da büyüttü. Tartışmaların ardından Burak A., babasına hakaret ederek onu terk ettiğini söyledi. Evin önünde bağırıp çağıran Burak A., daha sonra sokaktan ayrılarak uzaklaştı.

Yaşanan bu olayda, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yaşlı adamın durumunu kontrol altına alamadan olay yerinden ayrıldı. Mehmet Hulusi A.'nın şeker hastası olduğu ve oğluyla olan ilişkisinin sorunlu olduğu ortaya çıktı.

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.644
  3. Kullanıcılar

1. 31.773
  4. Son üye

Geri
Üst Alt