<
S
SoruCevap
Baha Aslanoba Kimdir? Ünlü bir iş insanıdır. Aslanoba Ventures'in kurucusudur. Yatırım sektöründe önde gelen isimlerden biridir. Girişimcilik ve teknoloji alanında uzmanlaşmıştır. Türkiye'de ve dünya genelinde birçok start-up şirketinin kurulmasına destek olmuştur. İnovasyon ve dijital dönüşüm konularında fikirleri ve yatırımlarıyla öne çıkmaktadır. Başarılı iş hayatının yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine de önem vermektedir. Eğitim ve kültür alanlarına yaptığı katkılarla tanınmaktadır. İş dünyasında ve toplumda öncü bir figürdür.
İçindekiler
Baha Aslanoba, Türk iş adamı ve yatırımcıdır. Kendi adını taşıyan bir yatırım şirketi olan Aslanoba Capital'in kurucusudur. İş hayatına 1994 yılında başlamıştır.
Baha Aslanoba, Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğmuştur. Türk vatandaşıdır.
Baha Aslanoba, kendi adını taşıyan yatırım şirketi Aslanoba Capital'in kurucusudur. Ayrıca çeşitli şirketlerin yönetim kurulunda da görev yapmaktadır. İş adamı ve yatırımcıdır.
Baha Aslanoba, 2021 itibarıyla 50 yaşındadır.
Baha Aslanoba, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur.
Baha Aslanoba, kendi adını taşıyan yatırım şirketi Aslanoba Capital'in kurucusudur. Ayrıca birçok şirketin de yönetim kurulu üyesidir.
Baha Aslanoba, teknoloji, internet, sağlık, e-ticaret, mobil uygulamalar gibi sektörlere yatırım yapmaktadır. Geniş bir yatırım portföyüne sahiptir.
Baha Aslanoba, Türkçe ve İngilizce dillerine hakimdir.
Baha Aslanoba, çeşitli iş başarıları nedeniyle birçok ödül almıştır. Bunlar arasında "En İyi Yatırım Şirketi" ödülü de bulunmaktadır.
Baha Aslanoba, Twitter, Instagram ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarında aktiftir.
Baha Aslanoba, Türkiye'de yatırım dünyasında tanınan bir iş adamı ve yatırımcıdır. Başarılı yatırımlarıyla öne çıkmaktadır.
Baha Aslanoba'nın serveti hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.
Baha Aslanoba, birçok şirketin yönetim kurulunda görev yapmaktadır. Bunlar arasında Trendyol, Mediterra Capital, Morhipo ve Hepsiburada gibi şirketler bulunmaktadır.
Baha Aslanoba, İstanbul'da yaşıyor.
Baha Aslanoba, futbol ve basketbol gibi spor dallarını desteklemektedir. Ayrıca genç sporculara destek vermektedir.
Baha Aslanoba, çeşitli vakıflara ve hayır kurumlarına destek vermektedir. Ayrıca eğitim ve sağlık alanlarında da hayır işleriyle ilgilenmektedir.
Baha Aslanoba, şimdiye kadar herhangi bir TV programına katılmamıştır.
Baha Aslanoba, iş dünyası ve yatırımlarla ilgili kitapları okumaktadır.
Baha Aslanoba, Türk sinemasını ve tiyatroyu desteklemektedir. Ayrıca genç sanatçılara destek vermektedir.
Aslanoba Foundation sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir.
Trendyol ve Getir gibi girişimlere yatırım yapmıştır.
Yemeksepeti'nin kurucularından biridir.
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın yönetim kurulu üyesidir.
Finans Dünyası tarafından "Yılın En İyi Yatırımcısı" ödülüne layık görülmüştür.
İçindekiler
Baha Aslanoba kimdir?
Baha Aslanoba, Türk iş adamı ve yatırımcıdır. Kendi adını taşıyan bir yatırım şirketi olan Aslanoba Capital'in kurucusudur. İş hayatına 1994 yılında başlamıştır.
Baha Aslanoba nereli?
Baha Aslanoba, Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğmuştur. Türk vatandaşıdır.
Baha Aslanoba ne iş yapar?
Baha Aslanoba, kendi adını taşıyan yatırım şirketi Aslanoba Capital'in kurucusudur. Ayrıca çeşitli şirketlerin yönetim kurulunda da görev yapmaktadır. İş adamı ve yatırımcıdır.
Baha Aslanoba kaç yaşında?
Baha Aslanoba, 2021 itibarıyla 50 yaşındadır.
Baha Aslanoba hangi okuldan mezun oldu?
Baha Aslanoba, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur.
Baha Aslanoba hangi şirketleri kurdu?
Baha Aslanoba, kendi adını taşıyan yatırım şirketi Aslanoba Capital'in kurucusudur. Ayrıca birçok şirketin de yönetim kurulu üyesidir.
Baha Aslanoba hangi sektörlerde yatırım yapıyor?
Baha Aslanoba, teknoloji, internet, sağlık, e-ticaret, mobil uygulamalar gibi sektörlere yatırım yapmaktadır. Geniş bir yatırım portföyüne sahiptir.
Baha Aslanoba hangi dillere hakim?
Baha Aslanoba, Türkçe ve İngilizce dillerine hakimdir.
Baha Aslanoba hangi ödülleri aldı?
Baha Aslanoba, çeşitli iş başarıları nedeniyle birçok ödül almıştır. Bunlar arasında "En İyi Yatırım Şirketi" ödülü de bulunmaktadır.
Baha Aslanoba hangi sosyal medya hesaplarında aktif?
Baha Aslanoba, Twitter, Instagram ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarında aktiftir.
Baha Aslanoba neden ünlü?
Baha Aslanoba, Türkiye'de yatırım dünyasında tanınan bir iş adamı ve yatırımcıdır. Başarılı yatırımlarıyla öne çıkmaktadır.
Baha Aslanoba ne kadar servete sahip?
Baha Aslanoba'nın serveti hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.
Baha Aslanoba hangi şirketlerin yönetim kurulunda?
Baha Aslanoba, birçok şirketin yönetim kurulunda görev yapmaktadır. Bunlar arasında Trendyol, Mediterra Capital, Morhipo ve Hepsiburada gibi şirketler bulunmaktadır.
Baha Aslanoba nerede yaşıyor?
Baha Aslanoba, İstanbul'da yaşıyor.
Baha Aslanoba hangi spor dallarını destekliyor?
Baha Aslanoba, futbol ve basketbol gibi spor dallarını desteklemektedir. Ayrıca genç sporculara destek vermektedir.
Baha Aslanoba hangi hayır işleriyle ilgileniyor?
Baha Aslanoba, çeşitli vakıflara ve hayır kurumlarına destek vermektedir. Ayrıca eğitim ve sağlık alanlarında da hayır işleriyle ilgilenmektedir.
Baha Aslanoba hangi TV programlarına katıldı?
Baha Aslanoba, şimdiye kadar herhangi bir TV programına katılmamıştır.
Baha Aslanoba hangi kitapları okuyor?
Baha Aslanoba, iş dünyası ve yatırımlarla ilgili kitapları okumaktadır.
Baha Aslanoba hangi sanat dallarını destekliyor?
Baha Aslanoba, Türk sinemasını ve tiyatroyu desteklemektedir. Ayrıca genç sanatçılara destek vermektedir.
Baha Aslanoba Kimdir?
| Baha Aslanoba iş adamı ve yatırımcıdır. |
| Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olmuştur. |
| Aslanoba Capital isimli yatırım şirketinin kurucusudur. |
| Forbes dergisi tarafından "30 Yaş Altı 30 Başarılı İş İnsanı" listesine seçilmiştir. |
| Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkan yardımcısıdır. |
Aslanoba Foundation sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir.
Trendyol ve Getir gibi girişimlere yatırım yapmıştır.
Yemeksepeti'nin kurucularından biridir.
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın yönetim kurulu üyesidir.
Finans Dünyası tarafından "Yılın En İyi Yatırımcısı" ödülüne layık görülmüştür.