Modoratör
Yeni Üye
Baharı Bekleyen Kumrular Gibi şarkı sözleri kime ait?
Ali Tekintüre (55), arabesk müziğin şarkı sözü yazarı. Tanrım Beni Baştan Yarat, Baharı Bekleyen Kumrular Gibi, Canım Dediklerim, Seni Yakacaklar, Sürünüyorum, Senden Vazgeç Ali Tekintüre (55), arabesk müziğin şarkı sözü yazarı.
Sen beni ömrünce unutamazsın söz müzik kime ait?
Sen beni ömrünce unutamazsın söz müzik kime ait?
Ali Tekintüre, (d. 1953; Besni, Adıyaman – ö. 15 Aralık 2017; İstanbul), Türk müzisyen, söz yazarı ve şair.
Baharı Bekleyen Kumrular Gibi şarkısını kim söylüyor?
"Tanrım Beni Baştan Yarat", "Hangimiz Sevmedik", "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi", "Senden Vazgeçmem" ve "Seni Yakacaklar" gibi unutulmaz şarkılara sözleriyle hayat veren, şarkıcı, söz yazarı ve şair Tekintüre, 1953'te Adıyaman'ın Besni ilçesinde dünyaya geldi.
Sürünüyorum şarkı sözü kime ait?
Sürünüyorum şarkı sözü kime ait?
'Tanrım Beni Baştan Yarat' 'Sürünüyorum', 'Dilek Taşı', 'Benim İçin Üzülme', 'Hangimiz Sevmedik' ve daha bir çok efsane şarkının söz yazarı Ali Tekintüre, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bir Tanrıyı birde beni sakın unutma kimin bestesi?
Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Atilla Alpsakarya oldu "Anlaşmazlığa neden olan şarkının bestecisi neden olan şarkının bestecisi Coşkun Sabah ile yaptığımız anlaşmaya göre , Bülent Ersoy şarkıyı plak yaptıktan sonra 5 ay sonra bir kadın şarkıcı , aynı eseri plağa okuyabilecekti.Ne var ki Bülent Ersoy stüdyo …
Hepsi geçer sözleri kime ait?
Hepsi geçer sözleri kime ait?
neredeyse 30 sene geçmesine rağmen efsane ibo şarkıları arasındaki yerini asla kaybetmemiştir zaten. hem bundan sonra da pek kaybetme ihtiyacı yoktur. childofbodom dilencisinin gözünden kaçan, sözlerini yazmayı borç bildiğim ibrahim tatlıses şarkısı. hepsi geçer ve geçiyor da.
Baharı bekleyen kumrular gibi hangi makam?
Bestesi Coşkun Sabah'a, güftesi Ali Tekintüre'ye ait olan, Kürdî makamı, Sofyan usûlündeki fantezi şarkı; Baharı bekleyen kumrular gibi notası.
Sürünüyorum şarkısı ne zaman çıktı?
Sürünüyorum şarkısı ne zaman çıktı?
1976Sürünüyorum / Çıkış tarihi
Ali Tekintüre ne zaman vefat etti?
15 Aralık 2017Ali Tekintüre / Ölüm tarihi
Baharı Bekleyen Kumrular Gibi Hangi film?
Baharı Bekleyen Kumrular Gibi Hangi film?
BAHARI BEKLEYEN KUMRULAR GİBİ – Petrol Kralları (1979) – YouTube.
Ali Tekintüre kaç yaşında?
Ali Tekintüre, Gülten Tekintüre ile evli idi. Uzun süredir kanser tedavisi gören Ali Tekintüre, 15 Aralık 2017 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 64 yaşında öldü.
Kadehi şişeyi kırarım bugün kime ait?
Kadehi şişeyi kırarım bugün kime ait?
değinmeden geçmeyelim şarkının müziği rıfat şanlıel'e ait. tanju okan'ın versiyonu için konuşuyorum: fıstık gibi güftenin ve bestenin sikindirik bir aranjeye kurban gittiği şarkıdır. tanju okan'ın versiyonu için konuşuyorum: tanju okan, o ne hisli söylemektik yahu, tüylerim diken diken oldu yeminlen.
Gitme sana muhtacım sözleri kime ait?
Sizin sülaleniz kadar beste yapmış, çoğunuzun ömründen çok müzik icra etmiş bir adamdan bahsediyoruz. Zeki Müren'den Gitme Sana Muhtacım şarkısını ciğerlerinizi çürüterek dinlerken bu şarkının sahibinin Selami Şahin olduğunu bilin, öyle çürütün o ciğeri.