Son Konular

Bahcesehir Koleji %100 burs veriyor mu?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Bahçeşehir Koleji %100 burs veriyor mu?

Bahçeşehir Koleji 'Okula Kabul Sınavı'nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilir. Burs oranları ise okulun yıllık eğitim ücreti üzerinden yüzde 10 ile yüzde 100 arasında belirlenir.

Okyanusun sahibi kim?

Okyanusun sahibi kim?
Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, 1979 yılında Kültür Dershanesi'nin kuruluşu ile eğitim sektörüne giriş yaptı. 2004 yılında Okyanus Koleji'nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.

Bahçeşehir Üniversitesi ne kadar burs veriyor?

2- Bahçeşehir Üniversitesinin % 50 burslu olarak ilan edilen programlarına yerleştirilmiş iseler, bakiye % 50 öğretim ücreti üzerinden %25 burs sağlanır. 3- Bahçeşehir Üniversitesinin % 25 burslu olarak ilan edilen programlarına yerleştirilmiş iseler, bakiye % 75 öğretim ücreti üzerinden %25 burs sağlanır.

Doğa Koleji kime ait?

Doğa Koleji kime ait?
2021 yılında Türkiye'nin en çok kâr eden eğitim kurumu olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu, Doğa Koleji'ni satın aldı.

Prof Dr Orhan Özbey kimdir?

Çanakkale müzesi önümüzdeki yıllarda faaliyete geçmesi için çalışmalar devam etmektedir. Orhan Özbey yakın zamanda bir üniversite açmayı da hedeflemektedir. Kurucusu olduğu Okyanus Holding iştiraki şirketlerinin halen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Okyanus Kolejinin kurucusu kimdir?

Okyanus Kolejinin kurucusu kimdir?
Orhan Özbey – Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı – Okyanus Kolejleri | LinkedIn.

Okyanus Koleji ne zaman açıldı?

Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan ÖZBEY, 1979 yılında eğitim sektörüne giriş yaptı. 2004 yılında Okyanus Kolejini kurarak "Eğitim ve Yaşam Merkezi" konsepti ile özel okulculuğa yeni bir boyut kazandırdı.

Doğa Koleji yıllık kaç para?

Doğa Koleji yıllık kaç para?
Doğa Koleji Fiyatları 2022
Kampüs | Anaokulu 3-4 Yaş | Lise 11-12. Sınıf
Florya Kampüsü | 64.000 + KDV | 71.000 + KDV
Gaziosmanpaşa Kampüsü | 64.000 + KDV | 71.000 + KDV
Güneşli Kampüsü | 58.000 + KDV | 64.000 + KDV
Halkalı Kampüsü | 64.000 + KDV | 71.000 + KDV

Bahçeşehir Koleji, "Okula Kabul Sınavı"nda başarılı olan öğrencilere çeşitli oranlarda eğitim bursu sağlar. Bu burslar, okulun yıllık eğitim ücreti üzerinden %10 ile %100 arasında değişen oranlarda belirlenir. Diğer bir deyişle, başarılı öğrencilerin başvuruları ve sınav performanslarına bağlı olarak farklı burs oranları sunulmaktadır.

Bir diğer konu olan Bahçeşehir Üniversitesi ise bazı programlarında %50 burs imkanı sağlamaktadır. %50 burs alan öğrencilere ayrıca %25 burs sağlanabilir. Aynı şekilde, %25 burs alan öğrencilere ise başka bir programda %25 burs sağlanabilir. Bu durumda öğrenciler farklı burs programlarından faydalanarak eğitim ücretlerinde indirim sağlayabilirler.

Okyanus Koleji'nin kurucusu Orhan Özbey'dir ve Okyanus Holding'in Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1979 yılında eğitim sektörüne adım atan Orhan Özbey, 2004 yılında Okyanus Koleji'ni kurarak özel okulculuk sektörüne önemli bir katkıda bulunmuştur.

Doğa Koleji ise Can Eğitim Grubu'na aittir. 2021 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Can Eğitim Grubu, Doğa Koleji'ni satın almıştır. Bu satın alma ile Doğa Koleji, Can Eğitim Grubu'nun eğitim sektöründeki faaliyetleri arasına katılmıştır.

Son olarak, Doğa Koleji'nin 2022 yılına ait fiyatları şu şekildedir:
- Florya Kampüsü: Anaokulu 3-4 yaş için 64.000 TL + KDV, Lise 11-12. sınıf için 71.000 TL + KDV.
- Gaziosmanpaşa Kampüsü: Anaokulu 3-4 yaş için 64.000 TL + KDV, Lise 11-12. sınıf için 71.000 TL + KDV.
- Güneşli Kampüsü: Anaokulu 3-4 yaş için 58.000 TL + KDV, Lise 11-12. sınıf için 64.000 TL + KDV.
- Halkalı Kampüsü: Anaokulu 3-4 yaş için 64.000 TL + KDV, Lise 11-12. sınıf için 71.000 TL + KDV.

Bu bilgiler doğrultusunda, burs olanaklarından yararlanmak veya eğitim ücretleri hakkında daha fazla detay öğrenmek için ilgili kurumlar ile iletişime geçmek önemlidir.

Politika faizi nedir ne ise yarar?

Malikane sistemi hangi cagda?

1. Konular

1. 1.281.593
  2. Mesajlar

1. 1.679.645
  3. Kullanıcılar

1. 31.835
  4. Son üye

Geri
Üst Alt